Karmaiseva halloween!

28.10.17Olen jonkin verran seurannut, miten halloween-kulttuuri lisääntyy Suomessa vuosi vuodelta. Tänä vuonna mekin otimme siihen osaa, nimittäin lapsillamme ja heidän serkuillaan oli halloween-aiheiset pirskeet. Jotkut tuntuvat olevan sitä mieltä, että halloween ei Suomeen kuulu ja se on "typerää amerikkalaistumista", mutta minusta se on nimenomaan hauska juhla. 

Anton usein kyselee "milloin on taas synttärit?", mikä on saanut miettimään, että juhlia saisi lapsilla olla enemmänkin. Ja onhan selkeästi tuo roolipukeutuminen paljon lapsien mieleen. Äitinä vaan kieltämättä välillä paljon väsyttää ajatus jostain "arjen ylimääräisestä". Tai siis alkuun juhlat on usein ajatuksena innostavat, mutta kun pitäisi tehdä jotain niiden eteen niin huomaakin, miten yöunille meno venyy parilla tunnilla ja hyvä kun ehtii itseään pukea ennen vieraita... Mutta vaikka tarjoiltavat ei nyt onnistunutkaan niin kuin ruokakaupassa viime tipassa ideoin ja miehelle useampaan kertaan ääneen mietin, mihinkäs sitä tuli lähdettyä, niin oli se kaikki sen arvoista. Lapsilla oli hauskaa, aikuisilla oli hauskaa. Meille jäi muistoja, hyviä sellaisia. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hienot asut lapsilla :) Me ajateltiin perjantaina pitää omat halloween-kemut. Kävin jo vähän rekvisiittaa ostamassa :) Minustakin halloween on ihan hauska juhla pimeyden keskellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, pitää ehdottomasti ensi vuonna ottaa uusiksi ja tuolla kertaa yrittää panostaa myös omaan asuun :) Hauskoja kemuja!

      Poista