Herkulliset Paput

6.8.17
Tämä onkin melko harvinainen juttu, että ostan jotain vaatetta ihan uunituoreeltaan. Sen verran herkut olivat kuitenkin nämä muutamat Paput, että tiesin harmituksen olevan suuri, jos ne ehtisivät mennä ennen mahdollisia alennuksia. Ja oikeassahan minä olin ainakin noiden pinkkien polvipaikkojen suhteen, koska myyntipäivänä pian monet paikat huusivat "loppuunmyyty" liki jokaisessa kokoluokassa.

Usealla vaatevalmistajalla oli kivoja yksilöitä syksyn uusissa mallistoissa, mutta Papu on laatunsa vuoksi vienyt kyllä sydämen. Sen vuoksi olin myös valmis maksamaan näistä ultimate-suosikeista vähän enemmän ja harkitaan niitä muita sitten vähän myöhemmin.

Sofia on kokonsa puolesta nyt juuri välikädessä. Vajaa 90cm pituisena Papun 86/92 olisi varmasti nyt juuri hyvä, mutta 98/104 tarjoaa kasvuvaraa, joten sillä tietysti mennään. Pinkki on muuten sekä Sofian että Antonin lempivärejä ja selvää on, että Antonkin saa näitä polvipaikkoja pitää. 

Instagramista jotkut saattoivatkin jo nähdä, että samaiset pinkit polvipaikat löytyvät myös Julialta. Hänellä on polvipaikoista koko 74/80, joka tietty on reilu n. 63cm pituiselle vauvalle mutta käännettävien resorien ja suht napakan vyötärön ansiosta niitä voi mielestäni jo vallan mainiosti pitää. Vähän veikkaankin, että meillä mennään tuon koon polvipaikoilla sinne 1-vuotiaaseen asti. Ainakin olen varautunut siihen, että näitä Papun leggareita tulen näkemään vielä pitkään ja senkin takia ne on hyvä valinta: ne sopii usein kaiken kanssa eivätkä käy tylsäksi.

Ilahduttiko teitä jokin tietty syksyn uutuuksissa? Ostitteko kenties jotain?

You Might Also Like

0 kommenttia