Metsän kukkaset

21.7.17

Meinasin ensin kirjoittaa kuulumisia, mutta katseltuani tyhjää ruutua jonkin aikaa, tuumasin että eipä niissä ole juuri mitään kerrottavaa. Täällä me elellään ihan perusarkea päivä toisensa jälkeen. Monta kirjoituksen aihetta on tässä kuluneen viikon aikana ehtinyt käydä päässä, mutta miltei jokainen aihe on sen verran työtä vaativa, että en oikein löydä sopivaa aikaa niiden ylös kirjoittamiselle.

Tässä nyt sitten tällainen kuvakooste, kun Antonilla ja Sofialla oli hauskasti samistyyliä. Tällaisesta samistelusta minä pidän eniten: vaatteet eivät ole täysin samat, mutta selkeästi samasta muotista. Näistä tykkään myös siitä, että vaatteet voisi helposti olla toisin päinkin.

Aika harvassa on muuten nuo kunnon kesäpäivät olleet. Tätäköhän tämä Suomen kesä nyt sitten on.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihania kuvia ihanista lapsista! :* Ja somasti he samistelevat.

  Minä luulin, että Lapin kesä oli vain jotenkin erikoinen epäkesä, mutta niin se on näköjään täällä etelässäkin. Tyyliin kaksi kunnon hellepäivää ollut, molempina olen palanut itse ihan ravuksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   No joo, ihan kuin viime vuosina kesät olisivat olleet vähän tällaisia. Mitä ensi viikonkin ennusteita katsoin, niin ei siellä nyt kovin viileä ole (+20 ja päälle), mutta joka päivä näillä näkymin pilvessä. Mulla paloi kanssa alkukesästä naama ja rintakehä, mutta nyt alkaa rusketus jo kadota kun aurinkoa ei ole ollut niin paljon näkyvissä.

   Poista