Nurmikirmausta Kuopiossa

17.6.17


Tulin lapsien kanssa tänään Kuopioon vanhempieni luokse. Aurinko paistoi ja lapsilla oli pihamaata, missä kirmata ja touhuta. Samaan aikaan Julia hengaili varjossa terassikatoksen alla. Nuorin pikkuveljistä grillasi ja minun mummokin tuli käymään. Kyllä kelpasi.

Iltaa kohden lapsista alkoi huomaamaan väsymyksen levottomuutena ja heidän nukkumaan laittaminen oli selkeästi hankalampaa kuin kotosalla, mutta selvisinpäs. Mies jäi kotiin, niin siltä osin handlaan täällä nyt kolmen lapsen kanssa. Kotitöitä ei niin tarvitse tehdä ja ainakin yksi ruoka tulee valmiina pöytään, siltä osin pääsen siis helpommalla mutta on siinä kodissa vaan joku sellainen juttu, että lapsien kanssa elo on aina siellä helpompaa... Mutta Kuopiossakin on puolensa ja jokunen päivä täällä nyt vietetään.

Ainakin valokuvaaminen on hurjan kivaa täällä vihertävissä maisemissa. Pitäisikin yrittää joku päivä päästä kuvaamaan yksin jonnekin luonnon helmaan.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihan hassua, miten Sofiakin näyttää jo niin 'isolta' tytöltä. Olen jo pari kertaa katsonut näin kuvien välityksellä, että on jo niin ison oloinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Mä en tarkaksi muista, mutta musta kyllä tuntuu että Sofia olisi paljon isomman oloinen kuin Anton aikoinaan tässä iässä. Tekiskö se fyysinen koko sitten niin paljon. Tosin Sofia puhuu myös niin hyvin, että mun pitää välillä muistuttaa itseäni, että hänen järkitaso on kuitenkin siellä 2-vuotiaan kohdalla :D

      Poista