Kutsukortit juhlaan

4.5.17Kävin äsken kurkkaamassa väestörekisterin tiedoista omat lapsukaiset ja siellä se Julian nimi koreili kokonaisuudessaan. Aikaisemmin mainitsinkin, että nimiäisiä meillä juhlitaan Sofian kaksivuotissynttäreiden ohessa eli 27.5. lauantaina. Tuon jälkeen voin kertoa Julian kokonimen täälläkin.

Juhlien teemana meillä tulee olemaan jokseenkin hyvin perinteinen teema, mutta tuohon liittyy omat syynsä, mitä avaan sitten myöhemmin kerta se liittyy nimijuttuihin. Kuvissa näkyvistä kutsukorteista voi kuitenkin päätellä jo paljon teemasta ja juhlien värimaailmasta. Tälläkin kertaa juhlan teema ja suunnittelu on tullut itsestään: ideoita siis nousee vain päähän ja kirjaan ne ylös sitä mukaa. Ideointi on siis helppoa ja vaivatonta, mutta toteuttaminen on taas aivan eri juttu. Saas nähdä, miten visioni onnistuvat.

Ensimmäistä kertaa päädyin tilaamaan kutsut enkä tehnyt niitä itse. Tosin oma kädenjälki näkyy siinä, että photoshopilla suunnittelin tuon kansikuvan (yhdistin siis erilaisia kuvia keskenään) ja teetätin sitten Ifolorilla. Kutsut ovat mielestäni todella kauniit ja tulostusjälki oli hyvää. Aavistuksen kalliimmaksihan teetetyt kutsut tulevat, mutta kun oli se muuttourakkakin niin kutsut olivat ehdottomasti rahansa arvoiset suhteessa ajan säästämiseen. 

You Might Also Like

2 kommenttia