Kuningattarien juhla

28.5.17Eilen juhlimme meidän kaksivuotiasta Sofiaa ja uusinta lisäystä perheeseemme, Juliaa. Kun juhlien jälkeen selaa kuvatut kuvat ja niissä näkyy ilo ja rakkaus, niin täytyy todeta, että oli hyvät juhlat. Siitäkin huolimatta, vaikka harmillisen monelle tuli esteitä ja juhlat pidettiin hyvin pienellä porukalla.

Pari päivää huhkin keittiössä ja lopulta en juurikaan ehtinyt itse katsoa kattausta kokonaisuudessaan, koska kun olin saanut sen valmiiksi, niin siirryin imettämään. Yksi kokonaiskuva kameralta kuitenkin löytyi. Teemana meillä oli siis juhlissa "kuningattaret" molempien tyttöjen kuninkaallisten toisten nimien - Elisabet & Isabel - mukaan. Teema näkyi lähinnä täytekakun kruunukoristeessa ja muuten kullan, vaaleanpunaisen ja valkoisen väriteemassa. Täytekakku ei tietenkään ollut täysin visioideni mukainen, mutta olin kuitenkin tulokseen tyytyväinen kerta monta asiaa tein ensimmäistä kertaa. Esimerkiksi nyt tietäisin jo useamman asian, mitä tulisi ottaa huomioon röyhelöpursotuksessa. Hyvältä se kuitenkin maistui, jopa minusta.

Huomasin juhlaaamuna, että meille oli Julian kanssa päätynyt vähän hauskasti melkein täysin saman väriset mekot. Mikä huvitti entisestään, kun jotkut vieraista puhuivat, kuinka Julia on minun näköiseni.

Sofia sai todella kivoja lahjoja. Meiltä hän sai potkupyörän, vanhemmiltani ja kummienoltaan Ikean leikkikeittiön ja muista paketeista paljastui mm. puukyniä, puuhakirjaa, puisia kuppikakkuja. Julialle saimme kehyksellisen valokuva-albumin, millainen löytyy jokaiselta lapselta ja niihin olen laittanut niitä "kuukausikuvia", mitä täällä blogissakin säännöllisesti nähdään. Julia sai myös muumi-astioita pari ja jokusen vaatteen. Porukkalahjana Julialle saatiin Tulan uusin kantoreppumalli Free to Grow, josta yritän myöhemmin kertoa enemmän.

Vaikka näissä juhlissa on aina aika iso työ, niin silti huomasin jo eilen illalla miettiväni seuraavia tulevia juhlia. Anton on nimittäin toivonut, että heinäkuussa hänen synttäreitään juhlitaan avaruusteemalla. Mukavaa vaihtelua näihin pinkkihörselöjuhliin.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Onpa kaunis kakku! <3 Onnea päivän kuningattarille :)

  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin paljon kauniimpia versioita pinterestissä, mistä sain tuon idean mutta saa sitä kotikutoisuus näkyäkin kun oli elämäni ensimmäinen kerrostäytekakku :) Kiitos! :)

   Poista
 2. Ihanan näköiset juhlat! Ja kuvista todella välittyy lämpö ja rakkaus! ;-)

  VastaaPoista