Yksiviikkoinen

19.4.17

Tänään Julia on yksiviikkoinen. Tänään kävimme myös ensimmäistä kertaa neuvolassa, vauva punnittiin ja minulta poistettiin tikit. Oikeaan osui vaistoni siitä, että maitoa tulee hyvin ja syntymäpaino oltiin jo ylitetty. Mutta yllätyksenä tuli, että tällä kertaa tikkien poisto oli jokseenkin kivulias toimenpide. Kuulema iho oli jo sen verran parantunut, että se oli alkanut umpeutumaan niihin tikkien päälle...

Vaikka osasinkin ennustaa meille tälläkin kertaa siroa vauvaa, niin en erityisemmin hankkinut niitä ihan pienimpiä vaatteita ja eikös nyt ole vähän inhottava pukea vauvaa ylisuuriin vaatteisiin. Mutta jos Julia tulee sisaruksiinsa, niin massaa tulee niin vauhdilla, että en tässäkään vaiheessa raaski ostaa enää niitä pieniä vaatteita.

Muuten kulunut viikko on tuntunut pitkältä. Siis siinä mielessä, että hurjan paljonhan tähän yhteen viikkoon mahtuu. Sitten kun vielä ei oikein pääse liikkumaan kodin pihapiiristä kauemmaksi, niin lievästi alkaa mökkihöperöityminen tuntumaan. Vaikka toisaalla haluan kyllä myös ottaa aikaa nauttiakseni tästä ihan pikkupikkuvauva-ajasta ja olen myös viettänyt pieniä kuvaussessioita Julian kanssa. Noihin pikkuvauvakuviin kun tulee niin usein aina palattua ajan mentyä eteenpäin.

Aika monet ovat muuten kommentoineet Julian hiuksia. Vähän jännäänkin, tiputtaako hän nuo syntymähiuksensa vielä pois ja pysyvätkö ne tummina vai muuttuvatko vaaleiksi muiden lapsieni tapaan.

You Might Also Like

0 kommenttia