Arkipulinoita

14.3.17


Pariin kertaan olen aukaissut blogin, jotain kirjoittanut ja sitten kysynyt: "Miksi? Miksi kirjottaisin?" Alavire blogin suhteen tuntuu vain jatkuvan enkä meinaa löytää syytä, miksi tulla tänne kertomaan meidän asioista. Olen miettinyt, johtuuko tämä väsymyksestä tai siitä, että tässä on kaikenlaista tulossa ja ajatukset on muualla. Vai veteleekö blogi jopa viimeisiään? Useimmat blogit näyttävät kirjoittavan välikausivaatetuksesta ja minä en oikein jaksa sitäkään käsitellä nyt täällä blogissa, vaikka muuten olenkin joutunut harkitsemaan, ostanko Sofialle jo isomman haalarin talteen kun hänen nykyisensä on sen verran napakka ja Antonilta ei ole nyt siirtää vanhaakaan, kun ovat piakkoin samassa kokoluokassa. Olen kuullut aika monta tarinaa siitä, että lapselle yritetään keskellä kesää tai syksyllä metsästää sopivaa välikausihaalaria ja se ei olekaan sitten ihan niin helppo juttu...

Eilen kävin nenä-korvapolilla ja selvisi, että vasemman sieraimen limakalvolla oleva paukku oli niinkin erikoinen ilmiö kuin suonikohju eli suonen pullistuma. Se se oli verta vuotanut jo tovin ja koska oli sen verran isohko, niin lääkäri puudutti ja poisti sen. Nenä on edelleen vähän hellä, mutta toivottavasti noista tiheistä nenäverenvuodoista on nyt päästy eroon. 

Eilen oli myös neuvolakäynti, mutta siellä ei mitään kummoisia ollut. Mitä nyt maha näyttää nousevan SF-taulukossa yläkäyrälle siitä alun keskikäyrästä. Mahdollisesti viimeinen neuvolakäynti ennen vauvan syntymää on tämän kuun lopussa.

Niin ja sain Antonin tulevat hoitokuviot yllättävän helpostikin hoidettua. Yksi soitto ja sitä kautta irtisanottiin nykyinen paikka ja laitettiin siirtohakemus uuden kodin läheiseen päiväkotiin. Neljä kuukautta Anton ehtii olla kotona, mikä omalta kohdaltani tuntuu osin helpottavalta. Sitä kun ei tarvitse sitten olla niin kellossa kiinni ja aamut saa mennä täysin omalla painollaan. Mutta täytyy seurailla, millaista ohjelmaa Antonille on tarpeen keksiä. 

Tällä hetkellä koskee aavistuksen päähän ja on perusväsynyt olo, minkä takia aamukin on ollut kireä. Ja sitten olen miettinyt, miksi näin? Ei minulla ole varsinaisesti mitään syytä olla huonolla tuulella; asiat on hyvin, tavallaan jopa erinomaisesti. Sen täytyy olla sitten tämä väsymys, joka vaikuttaa. En muista, että olisin ollut edellisissä raskauksissa näillä viikoilla näin väsynyt. Hemoglobiinikin on neuvolassa katsottu eikä se ole selittävä tekijä. Todennäköisesti se on katkonainen ja kevyt yöuni. Hoh hoijakkaa.

Onko siellä muita väsyneitä odottajia?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tykkään blogistasi. Minullakin on raskaus loppupuolella ja kuulumisiasi on kiva seurata. :) Minulla olisi pyyntö. Pystyykö blogisi asetuksia muokkaamaan niin että mobiililaitteella näkisi jo etusivulla montako kommenttia kussakin postauksessa on ja sitten jos kommentit saisi näkymään aina heti itse tekstin jälkeen kun jonkin postauksen on lukenut. Jaksamista muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Minulla on tässä käytössä eräänlainen blogipohjakoodi, mitä olen veljeni pienellä avustuksella onnistunut säätämään, mutta nuo toivomasi asiat ovat kyllä ainakin minulle liian vaikeita koodata :/ Kiitos!

   Poista
 2. Moikka pitkästä aikaa! :) Olen taas jo pitkään ajatellut, että pitäisi välillä kommentoida..mutta kun yleensä luen postaukset puhelimella, niin se aina jää. Mutta nyt sain vihdoin taas aikaiseksi! :D

  Mukavaa lukea tällaisia ihan tavallisia kuulumispostauksia arjesta :). Kiva, että saitte uuden kodin ja myös hoitokuviot järjestyi helposti!

  Minusta olisi kiva lukea myös niistä välikausivaatteista, jos vaan jaksat kirjoitella. Itsekin tässä juuri saman asian kanssa tuskastellut, mutta onneksi nyt alkaa olla kummankin lapsen kevätvaatetus suht valmiina. Minä olen tykästynyt lapsilla Name itin softshell-haalareihin ja sellaiset on molemmille lapsille isommassa koossa taas hankittu. Kenkinä tuttua Vikingin gtx-lenkkaria ja kumpparia.. taas kerran voi vaan todeta, että kyllä noihin hankintoihin vaan saa kulumaan rahaa :/ :D. Itse kun en oikein osaa kovin aikaisin hankkia vaatteita jemmaan esim. aleista.

  Tässäpä nyt tämmöinen sepustus tällä kertaa :D. Kovasti tsemppiä loppuraskauteen ja muuttotohinoihin! Ahkerasti käyn täällä aina kurkkimassa, joten mukava jos jaksat jossain välissä päivitellä kuulumisia tännekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ymmärrän. En edes muista, millon viimeksi olisin kommentoinut jonkun toisen blogiin :/

   Pitäisi ehkä useammin sitten kirjoittaa vain tälleen mitä mieleen tupsahtaa. Ainakin nyt tuntuu, että se vähän auttoi tässä blogijumissa :)

   Voisin yrittää jotain kirjoitella ja kuvata noihin välikausivaatetuksiin liittyen, vaikkakaan mitään vinkkejä niistä tuskin enää tässä vaiheessa kukaan saa kun pianhan se kevät on jo kokonaan saapunut. Meillä, tai siis Sofialla tarkemmin, on nyt tälle keväälle ekaa kertaa käytössä softshell haalarina välikauteen. Se on kylläkin Reiman, mutta seuraavaksi kaavailin juuri Name It:n mikäli vain malli istuu riittävän hyvin. Meni meilläkin rahaa vaikka haalarit löytyi jo valmiina, mutta asusteisiin (Gugguu) päätin nyt törsätä suuremmin kun toivottavasti ne olisi nyt pitkäikäisempiä noiden käytössä.

   Kiva kun tulit kommentoimaan, sitä aina välillä miettiikin mitä näille tutuille nimimerkeille kuuluu. Ja nämä kommentit aina vähän piristää ja vahvistaa sitä ajatusta, että pitäisi tsempata blogin suhteen :)

   Poista