Vauvan unikulma

3.2.17Se on tullut todettua täällä blogissa useamman kerran, että meidän kodissa on pienet makuuhuoneet. Tai varmaan kaikki huoneet on yleisesti melko pieniä, mutta ahtaus tuntuu ja näkyy eniten täällä meidän makuuhuoneessa. Mutta eipä toisaalla ihme, koska tämä myös toimittaa kahden tehtävän huonetta: nukkumista ja tietokonehuonetta. Ahtaudesta johtuen tästä huoneesta on myös vaikea ottaa selkeitä kuvia.

No mutta, pääasia kuitenkin taas hoidossa eli makuuhuoneessamme voi suht ongelmattomasti kulkea ja sieltä löytyy nyt kaikki tarvittava. Meillä oli aikaisemmin ikkunan alla tämä tietokonepiste ja kaksi Malmin valkoista lipastoa. Lipastot ja pinnasängyt eivät olisivat mahtuneet yhdessä makuuhuoneeseen, joten lipastot löytyy nykyisin olohuoneesta pianon paikalta. Ja piano taasen löytyy meidän ruokailutilasta.

Vähän jo ehdin pähkäilemään, onko se pinnasänky nyt ihan välttämättä tuotava tänne meidän makkariin mutta olihan se. Vauvalla täytyy olla jokin oma paikka ja vaikka hänelle olisi alkuun jonkun pienemmän sängyn/kehdon hommannut, niin olisi pinnasänky ollut kuitenkin jossain vaiheessa edessä.

Pinnasänky löysi siis parhaan paikkansa makuuhuoneemme kulmasta. Alkuun kokeiltiin laittaa tietokonepöytä ja pinnis toistepäin, mutta välittömästi minulle tuli tukkoutunut olo. Siksi tietokonepöytä kiepautettiin toiselle seinälle ja pinnasänky tuohon nykyiselle paikalleen.

Minulle tuli tarve tehdä tuosta pienestä kulmasta selkeästi "vauvan kulma". Mitään kovin erikoistahan sinne ei mahtunut laittamaan, mutta nuo paperiset pompomit tuovat riittävästi säväystä. Ostin vauvalle myös kahdet lakanat, koska niitä meiltä ei löytynyt kuin muutamat entuudestaan, vaikka Sofiakin loppupeleissä nukkui pinnasängyssä melkein 1v8kk ikään. Turhamaisena, mutta viimeisteilevänä silauksena vauva sai söpön kuutyynyn, jonka osaan kuvitella jo tyttöjen huoneeseen muutaman vuoden päähän. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä löytyy: http://www.jollyroom.fi/lastenhuone/lastenhuoneen-sisustus/piensisustus/pompomit/talking-tables-pom-poms-oslo-mix :)

      Poista