Round 3. // Raskausviikko 33.

23.2.17

Raskausviikko 33., 32+0:

Paino: 62,1kg (+500g viime viikkoon).

Raskausoireet: Juuri viime viikon postauksessa pääsin mainitsemaan, että ei ole närästänyt. Tällä viikolla närästi kyllä sitten senkin edestä. 

Väsymys on viime aikoina vaivannut melko paljon. Johtunee ihan yöheräilyistä ja sitten kun saatan valvoa päälle tunninkin keskellä yötä, kun ei vaan saa unenpäästä kiinni. Vessareissut on erityisesti niitä, joiden jälkeen jään valvomaan. Aamulla sitten taas väsyttäisi, mutta lapset heräilevät melkein poikkeuksetta klo 7, niin siinä ei kauheasti nukuta.

Taimi Taikuri: Minulla oli tiistaina neuvolakäynti ja käsiin kuulema vauva vaikuttaa sirolta ja että olisi paljonkin tilaa vielä liikkua. Siltä se kyllä minullekin tuntuu, kun hirmu myllääminen tuntuu paikoin koko vatsassa. Nyt hän majaili pää alaspäin, mutta tiedä sitten vieläkö siellä kieputaan ympäriinsä.

Maha: Paikoin mustelmilla niiden Klexane-piikkien vuoksi. Raskausarpia minä en oikein edes tutki, mitä nyt joskus kuvista huomaan, että juujuu tuolta ne näyttää nykyisin. Vanhat arvet on lähinnä sellaisia vaalean kiiltäviä, ei mitenkään syviä. 

Mahalla alkaa olemaan siinä määrin kokoa, että on vaikea pitää lasta/lapsia sylissä ellen istu intiaaniasennossa ja lapsi ole sitten enempi siinä sivuttain olevan jalan päällä.

Fiilikset: Nyt tässä on pari päivää ollut aikamoinen pöhinä päällä niin, että en ole juurikaan ehtinyt vauvaa tai huhtikuuta ajatella. Ihan hyvä vaan, koska eiköhän ne kärsimättömät viikot ehdi vielä tulla. Ja se on kanssa kiva, että saatiin tänään päätietokone toimimaan niin voinen palailla blogin ääreen useammin. No nyt tässä kyllä tuli mieleen se, että välillä mietin sitä, kuuluisiko tätä raskautta ja vauvaa ajatella jotenkin enemmän... Tai ehkä se on ihan normaalia, että kun ei ole esikoinen kyseessä ja on jotenkin aika selvä visio kaikesta, ihan jo siitäkin että ei voi tietää mitä on tullakseen, niin sitä sitten keskittyy muihin juttuihin.

Muuta mainittavaa: Tiistain neuvolassa kaikki kunnossa. Tässä raskaudessa verenpaineet on pysynyt koko ajan tasaisesti alhaalla ja hemoblogiini on yllättävän hyvä. Painoa tulee kyllä runsaammin, mutta ainakaan toistaiseksi en ole sitä niin havainnut kehossani tai liikkumisessa.

You Might Also Like

0 kommenttia