Round 3. // Raskausviikko 32.

16.2.17


Raskausviikko 32., 31+0: 

Paino: 61,6kg. (+1kg kahdessa viikossa) 

Raskausoireet: Kuluneella viikolla ei ole taas närästänyt ollenkaan which is nice. Harjoitussupistuksiakin on ollut harvemmin, mutta ne harvat on puolestaan ollut jo aika tujuja. 

Yöt nukun kohtuullisen hyvin, mutta kieltämättä asennon vaihtaminen on sellainen prosessi, johon joutuu jokseenkin keskittymään. Varsinkin, kun usein vauva möllöttää juuri sillä vatsan puolella, mille olen itse nojannut ja sitten on oikein kunnon kovana pallona vatsan pinnassa. 

Taimi Taikuri: Hän taitaa olla aika samankaltainen mahavieras kuin mitä Sofia oli. Selkeää päivärytmiä on vaikea erottaa. Toisaalla voi olla, että kun kyseessä ei ole ensimmäinen tai edes toinen lapsi, niin sitä mahaa ei tule tarkkailtua samaan tapaan, koska mahan ulkopuolella olevat lapset vievät melko paljon huomiota. 

Viime ultrassa Taimi oli pää tuolla minun vasemmassa alasivussa. Kuitenkin tässä pari päivää sitten tuntui, että pää olisi ollut ylävatsassa kun siinä hikottelu tuntui.

Maha: Alkaa selvästi taas valumaan alaspäin, kun painoa ja kokoa tulee lisää. Jo pidemmän aikaa on ollut todella vaikea istua niin, että jalat olisi suoraan eteenpäin - ennemmin pitää ottaa kunnon haara-asento istuessa.

Fiilikset: Just nyt tosi rasittuneet, mutta ei mitenkään tästä raskaudesta johtuen. Valokuvankin otin tosi nopeasti tällä kertaa, koska meidän päätietokone ei ole toiminnassa enkä siis pääse photoshopilla hienosäätämään tai muuttamaan kuvan kokoja. Se minua tässä taitaakin ärsyttää, kun asiat eivät toimi entiseen tapaan ja joutuu rikkomaan niitä omia perinteitä/tapoja. Näissä raskauskuvien ottamisessa minulla ei ole mennyt mitenkään kauan, kun tiedän mitä teen ja etenen nopeasti. Mutta nyt äh ja puuh, ei ollut erityisemmin intoa mukana kun tietää, että pitää työskennellä pienellä näytöllä ja nettiohjelmilla. Toisaalla tänään on myös väsyttänyt kovasti, vaikka viime yönä sain tavanomaista enemmän nukuttua. Tavallaan ei olisi edes huvittanut tulla päivittämään tätä raskausviikkoa, mutta toisaalta näihin on aina ollut tosi kiva ja helppo palata, niin halusin sitten kuitenkin laittaa jotain ylös. Vaikka eipä tässä tosiaan kovin kummoisia kuulumisia raskauteen liittyen ole.

Muuta mainittavaa: Saattaa siis olla, että en nyt kovin aktiivisesti päivitä tätä blogia kerta yhden tietokoneosan piti lähteä huoltoon ja minulle kuitenkin kuvat on aika isossa roolissa blogissa ja ne yleensä inspiroi myös kirjoittamaan jostain. Ellen sitten asentele tarvittavia ohjelmistoja tähän läppärille ja työskentele tällä ison näytön kautta. Minä kun käytän pääkonetta tosiaan lähinnä bloggaamiseen, niin tässä sitä huomaa, miten bloggaaminenkin on tietyllä tapaa riippuvainen siitä omasta paikasta ja toimintamuodosta.

Ainiin, sain ajan sinne synnytystapa-arvioon. Todennäköisesti 23.3. tiedän, milloin meidän vauva kolmonen syntyy.

You Might Also Like

0 kommenttia