Maailman parhaat kylpylelut

22.2.17


Tässäpä aihe, jonka kirjoittaminen on monen monta kertaa käynyt mielessä mutta varsin nopeasti myös sieltä kadonnut ennen kuin olen laittanut postausidean ylös. Saanko siis esitellä, meidän mielestä maailman parhaat kylpylelut: muoviset kipot ja kupit.

Anton oli vajaa puolivuotias, kun sai lahjaksi sellaisen Ikean muovikippotornin. Aika pian ne löysivät tiensä kylpyhuoneeseen ja sinne ne sitten jäi. On meillä tässä välissä käynyt jokunen muukin kylpylelu, mutta esimerkiksi sellaisiin muovisiin kylpyeläimiin tuntui jäävän sisälle aina jotain saippuavettä ja kun lopuksi yhden sellaisen halkaisin, niin näky oli aika ällöttävä. Sen jälkeen olemme pitäytyneet vain näissä muovisissa kipoissa eikä kyllä lasten osalta mitään valittamista ole kuulunut.

Niin simppelit, mutta silti niin monikäyttöiset. Lapsista on hauska, kun osassa kupeissa on reikä pohjassa ja siitä voi valuttaa vettä toiseen kuppiin. Vesi on yllättävän kiehtova elementti ja lapsia näyttää viihdyttävän melkein loputtomasti ihan vain sen veden vaihtaminen kiposta toiseen. Nyt kun tuonne on muutama legokin eksynyt, niin lapset "tekevät paljon ruokaa". Monet ruuat ja juomat on minulle suihkun ohessa tarjoiltu. 

Jos siis mietin, mikä lasten lelu on ollut käytön suhteen paras suhteessa hintaan, niin tämä Ikean kaksi euroa maksava muovikippotorni vie kirkkaasti voiton.

Millaisilla leluilla teillä leikitään suihkutiloissa?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Meillä ihan samat kupit kylpyleluina. Niillä jaksetaan loputtomasti leikkiä ja katsella veden valumista kupista toiseen tai tehdä ilmakuplia. Tässä huomaa, miten yksinkertaiset lelut viihdyttää monia lapsia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Sama yksinkertaisuuden sääntö pätenee myös esim. legoihin :)

      Poista