Kootut kuulumiset

8.2.17
Heissan! On pitänyt tulla blogin ääreen jo parina päivänä, mutta aina illalla olen huomannut, että kello on jo liian paljon ja mieluummin lataan akkuja seuraavaan päivään... Nyt siis kootut kuulumiset:

- Täytin maanantaina 29 vuotta. Maanantai on ehkä huonoin päivä viikossa täyttää vuosia.
- Siksipä synttäreitäni juhlin muutaman ystävän kera vasta tulevana lauantaina. Niputin siihen samaan tapahtumaan mukaan baby showerit. Mutta käytännössä kyse on siis vain tapahtumasta, missä hengaillaan ja syödään.
- Huomenna on iltapäivästä vauvan kasvukontrolli ja samassa pyörähdetään raskausviikoissa kolmeenkymppiin. Aika paljon olenkin odotellut saavani tietoja siitä, kuinka tuolla mahassa kasvetaan. Vaikkakin suhtaudun noihin ultran painoarvioihin aina vähän epäilevästi, kun ne on meillä tupannut heittämään aika reilustikin yläkanttiin. Mutta näitä kuulumisia olisi luvassa huomenna, mikäli vain ehdin koneen äärelle.
- Voisin viimeistään ensi viikolla yrittää tehdä postauksen noista vauvan ensimmäisistä vaatteista, sillä ne alkaa olemaan koossa. Voisin joskus myös yrittää purkaa sanoiksi ajatuksia liittyen tulevaan sektioon.
- Niin kuin arvelin, niin Antonille ei mennyt edellistalven Reiman 92 talvihaalari tätä koko talvea eli sinänsä hyvä, että meiltä löytyi toinen haalari koossa 98. Tuo haalari on nyt oikeastaan tosi hyvän kokoinen, että olisi kyllä voinut ottaa jo aikaisemminkin sen käyttöön... Eli ensi talvea tuolla 98:lla ei taas pärjättäisi ainakaan kokonaan ja siksi ostin sittenkin aleista 104 koon haalarin talteen (joka kyllä näyttää hurjan paljon isommalta päällä, vaikka ei lahkeen pituudessa näyttänyt olevan eroa kuin juuri tuo 7cm). Tälläkin kertaa otin haalarin mustana, koska se väri menee huolettomasti niin pojille kuin tytöille ja on helppo yhdistää erilaisiin asusteisiin. Eikä siinä likakaan näy niin helposti. Maksoin nyt lapsen talvihaalarista jopa ennätyssumman, hitusen päälle 100e, mutta kun hankauksenkesto oli kaksinkertainen noihin edellisiin verrattuna, niin ehkäpä se haalari kestää suuremmalla todennäköisyydellä kolmekin lasta. Tai ainakin kovempaa menoa kerta selvästi kulutus on päiväkodissa kovempaa. Reiman Stavanger-haalari on siis kyseessä, jonkin sortin testivoittaja. Minulta itseltäni löytyy Reimatec+ -luokituksen talvitakki (joka ei nyt raskaana tietenkään mahdu) ja siinä oli kyllä talvi äärimmäisen miellyttävä entiseen verrattuna - takki ei ollut parin asteen pakkasilla kuuma, mutta en myöskään erityisemmin palellut yli kahdenkympin pakkasilla. Tätä kun muistelin, niin tuntui luotettavalta hankkia lapselleen vastaava haalarina.
- Niin ja mulla on taas flunssa, kuten myös lapsienkin nenät vuotaa. Sunnuntaista on kurkku vähän kipeillyt ja nenä on paikoin tukossa. Olo on vielä ihan siedettävä, mutta ei kyllä yhtään kiinnostaisi sairastella. Parempaan päin on menty, mutta toivottavasti ei oteta takapakkia.
- Tällä viikolla oli myös ensimmäinen vasukeskustelu Antonista. Siitä jäi tosi hyvä mieli ja yllättävän samankaltainen käsitys heillä oli Antonista kuin minulla. Anton vaikuttaa siis muistakin rauhalliselta, älykkäältä, huumorintajuiselta ja verbaaliselta tyypiltä.
- Laitoin tuossa juuri ulkoiselta kiintolevyltä vihdoin ja viimein valokuvista kopiot siirtymään toiselle kiintolevylle ja onhan noita näköjään kertynyt mukavat 332 gigaa. Varhaisimmat ovat vuodelta 2004.

You Might Also Like

0 kommenttia