Round 3. // Raskausviikko 28.

19.1.17


Raskausviikko 28., 27+0:

Paino: 61kg (+200g viimeviikkoiseen). Eipä ihme, että tuli tällä viikolla vähän hillitymmin painoa kerta on sairasteltu.

Raskausoireet: Närästys vaan voimistuu, yöks. Tuon osalta tämä raskaus on kyllä ollut enemmän Antonin odotuksen kaltainen. Mutta toisaalla nyt on ollut yllättävän vähän suonenvetoja, vaikkakin paikoin jalat tuntuu vähän puutuneilta, kun olen monesti unissani kellahtanut selälleni nukkumaan.

Muuten samat vanhat vaivat kaverina. 

Taimi Taikuri: Välillä hänellä on kyllä kunnon myräkkä mahassa. Hän taitaa erityisesti riehua juuri ennen nukkumaan menemistäni ja muutenkin öisin. 

Aika paljon olen viime aikoina miettinyt, miltäköhän hän näyttää; onko hän Antonin tai Sofian näköinen vai "ihan itsensä". Onkohan hänelläkin vaaleat hiukset, kuten muillakin lapsilla vai tulisiko nyt minun kaltaiseni tummapää?

Fiilikset: Rauhalliset ja melko kärsivälliset, vaikka mahalla alkaakin olla kokoa. 

Muuta mainittavaa: Meillä oli täällä tänään koko päivän touhuamista ja siksi raskausviikkopostaus jäi näin iltaan. Kuvan ehdin kyllä napata sillä välin, kun mies kokosi lasten kerrossänkyä. Tuo siis saapui ja samaan syssyyn oli tietenkin siirreltävä useampia huonekaluja ja halusin samassa siivota lattiapinnat, kun nyt pääsi käsiksi niihin harvinaisempiinkin pintoihin. Huonekalut ovat nyt siis jotakuinkin siinä järjestyksessä, mitä muutoksia vauvan tulo edellyttää. Kerrossänkyyn ja muihin muutoksiin palailen myöhemmin.

You Might Also Like

0 kommenttia