Round 3. // Raskausviikko 26.

5.1.17

Raskausviikko 26., 25+0:

Aikas pitkällä sitä jo ollaan. Kirjoittelin tämän postauksen ja kuvan otin 24+6, koska poksumispäivänä istun aikaiseen junassa kohti Helsinkiä. Mutta tuskinpa tuossa vajaassa vuorokaudessa mikään erityisemmin muuttuu.

Paino: 60,1kg. Jokainen raskaus on ollut painonnousun osalta ihan erilainen. Ensimmäisestä tuli tasaiseen tahtiin kiloja, toisesta eka laihduin ja sitten painoa tuli lopulta melko hitaasti ja hillitysti. Tässä raskaudessa paino taas sahaa parinkin päivän sisällä muutamalla kilolla, mikä ei ole minulle muuten tyypillistä vaan yleensä vaaka on näyttänyt jotain tiettyä lukua.

Raskausoireet: Kuluneella viikolla närästi kerran jopa siinä määrin, että jouduin kaivamaan esiin Antonia odottaessani ostetut Renniet. Yöllä herättyäni pissalle en meinannut saada närästyksen takia unta, mutta yksi Rennie tehosi nopsaa. 

Muuten vaivat ja oireet on pysynyt aikalailla samoissa kuin ennenkin. Tai no tisseillä alkaa olemaan jo haitallisen paljon kokoa; en oikein haluaisi siirtyä vielä isompiin (imetys)liiveihin, mutta nykyisistä puolet tisseistä meinaa vähän väliä karkailla ulos, kun kupit käy pieneksi.

Taimi Taikuri: Hän taitaa mennä mahassa vielä miten päin sattuu. Liikkeitä tuntuu ainakin ympäri vatsaa ja joskus selälläni maatessa voin hauskasti tuntea käteeni hänen raajojen pitkuloita. Minä en oikeastaan muuten ajattele tätä vauvaa tuolla Taimi Taikuri nimellä, vaan ihan jo hänelle kaavaillulla nimellä mutta tuo Taimi-nimi onkin enempi keksitty blogia ajatellen.

Fiilikset: Vaihtelee aina ajatukset siitä, onko tässä nyt vielä pitkä aika vai ei. Maha alkaa olemaan siinä määrin vaivalloinen, että huomaan ilahtuvani kovastikin siitä ajatuksesta, että kesällä tätä ei ole ja voin liikkua kevyemmin. Voi että, millaista se onkaan kävellä nopeaa!

Muuta mainittavaa: Aika paljon tulee mietittyä sitä, mikäköhän päivä on meidän vauvan syntymäpäivä. Sofia leikattiin 39+1 keskiviikkona. Olen aika varma, että Taimia ei noina päivinä leikata, koska se on pitkäperjantai. Veikkaisinkin, että Taimin syntymäpäiväksi tulee 12. huhtikuuta, keskiviikkopäivä raskausviikoilla 38+6. Maaliskuussa se kai selviää, vaikkakin helmikuun alkupuolella on myös lääkäriaika (kasvukontrolli eikä kukaan osaa kertoa, miksi sellainen...). 

You Might Also Like

0 kommenttia