Hetki arjesta: Korijakkaralla maailma käsillä

4.1.17

Pitkästä aikaa hetki arjesta, vaikka näihin riittäisi varmasti aiheita useammin kuin kirjoitan... Ostin aikoinaan tuon korin lastenhuoneeseen pikkuautoille. Sittemmin kori on saanut uuden funktion, mitä se ei ihan meinaa kestää - siinä määrin on alkanut kori vääntymään. 

Sofialla on tapana raahata koria pitkin asuntoa ja kiivetä sen kautta aina paikkoihin, mihin hän haluaa ylettyä. Kori kannetaan ovien eteen, jotta ovet saadaan kiinni/auki. Kori kannetaan ruokakaapille, jotta sieltä onnistutaan varastamaan syötävää. Kori kannetaan vanhempien sängyn viereen, jotta sen avulla päästään kiipeämään sänkyyn. Koria käytetään myös lastenhuoneen ikkunan edessä, jotta yletytään kuikkimaan ulos.

Monen monta kertaa olen sanonut, että korin päälle ei saisi kiivetä, koska se ei tunnu kestävän enkä oikeastaan haluaisi päätyä ostamaan uutta niille pikkuautoille, joille kori on alunperinkin tarkoitettu. Mutta Sofia tuntuu voittavan tämän tappelun jääräpäisyydessään ja toisaalla tavoitteellinen ongelmanratkaisu on kannustettava asia.

You Might Also Like

0 kommenttia