Round 3. // Raskausviikko 25.

29.12.16

Raskausviikko 25., 24+0 (Yksi viikko kun jäi joulujuttujen takia välistä, niin piti ihan miettiä pitkään, mikä raskausviikko nyt on...)

Paino: 58,4kg. Ehdin jo kauhistella, kun joulun vietosta tultuani vaaka näytti yli 60kg... Ilmeisesti siis jouluruokailut keräsi melkoisesti nestettä ruumiiseen, kun paino on nyt taas tullut alas jokseenkin järkevimpiin lukuihin. Kahdessa viikossa tullut siis +1,4kg.

Raskausoireet: Närästys on taas lisääntynyt. Osittain varmasti kylläkin ruokailumuutoksien takia, mutta kyllä sitä eilenkin illalla oli. Se ei ole kuitenkaan mitenkään niin kovaa, että pitäisi ottaa jotain helpottavia lääkkeitä.

Maha ja selkä kutiaa. Takalantiokipu oireilee helpommin ja vähemmällä rasituksella. Supistuksista oli joku aika tauko, mutta nyt niitä on taas ruvennut tulemaan ja ovat selvästi voimakkaampia. Ei mitenkään kivuliaita, mutta sellaisia kuitenkin, että huomio kiinnittyy siihen siksi aikaa, kunnes taas lähtee pois.

Taimi Taikuri: Aikamoisen aktiivinen alkaa hän olemaan. Liikkeet tuntuu monta kertaa päivässä. Mitään kovin selkeää päivärytmiä en ole vielä havainnut.

Fiilikset: Raskauden osalta todella neutraalit. Tavallaan tuntuu, että eihän tässä enää pitkään ole mutta toisaalta on kuitenkin. Jotenkin yllättävän vähän tulee ajateltua sitä, että meille tulee kolmas vauva. Ehkä päivät vie mennessään tai sitten se tosiaan ei ole enää mitenkään wou-asia, vaan tuntuu jotenkin todella luontevalta. En osaa sanoa, odottamista tämä kai vaan on mutta ei nyt vielä ainakaan kärsimätöntä sellaista. Tosin huomaan, että olen ruvennut kaipaamaan sitä, että voisin pukeutua ilman tätä vatsaa...

Muuta mainittavaa: Vauvalle alkaa olemaan pienessä koossa vaatteita suht riittävästi. Voisinkin tässä joku päivä kertoilla noista hankinnoista, mitä olen vauvalle tehnyt.

You Might Also Like

0 kommenttia