Round 3. // Raskausviikko 22.

8.12.16

Lapset leikki tapansa mukaan taas verhon takana ja ujuttauduin sinne mukaan. Kuva ei ehkä ole mikään valokuvauksellisesti harkituin, mutta minulle kuitenkin hauska.

Raskausviikko 22., 21+0:

Paino: Nyt ensimmäistä kertaa unohdin painon aamulla katsoa.

Raskausoireet: Vähänkin kovempi rasitus, niin se tuntuu kyllä kehossa - erityisesti siinä takalantion oikealla puolella. Sinänsä jaksan ihan hyvin kävellä vaikka 5km putkeen, mutta ne kivut tulee sitten peräjäljessä.

Taimi Taikuri: Vahvistuu ja yhä useammin hänen liikkeitään aistin. Oli tosin jännä siellä ultrassa, kun hänellä oli hirmuinen vauhti päällä mutta tunsin vain jokusen liikkeen. Eli vaikea vielä päätellä sitten, kuinka aktiivinen hän tosissaan on.

Maha: Mitä kätilö näytti, niin kohtu on jo noussut melkein vatsan ylös. Selvästi se alkaakin pyöristymään myös tuolta ylävatsasta ja sitten kun vauvalla alkaa olemaan kokoa enempi, niin varmaan perinteisesti maha tipahtaa.

Fiilikset: Juuri nyt ei kovin hyvät, mutta se ei johdu mitenkään rasituksesta. Enemmänkin vain alkoi olemaan rauhoittumisen paikka itselläni, kun lapset ovat käyneet aamupäivän kierroksilla. Myös aamuinen keskustareissu taisi kuitenkin väsyttää paikkoja.

Muuta mainittavaa: Kävin ostamassa Taimille ensimmäiset vaatteet sillä ajatuksella, että meille on se tyttö tulossa. Vähän tuossa eilen illalla tosin katselin netin valikoimaa ja totesin, että hiukan kyllästyttää nämä perinteiset tyttöjen vaatteet. Ehkä keväällä tulisi jotain raikkaampia värivaihtoehtoja tai kuvioita myyntiin? Kyllästymisestä huolimatta ostin KappAhlista Newbien kolme vaatetta, kun siellä on se "ota 3, maksa 2" -kampanja. Tämän jokseenkin perussetin valikoin koossa 62 ja sitten sellaiset mintun väriset rusettilegginsit koossa 68:


You Might Also Like

0 kommenttia