Round 3. // Raskausviikko 21.

1.12.16

Raskausviikko 21., 20+0:

Paino: 56,4kg (+500g viimeviikkoiseen)

Raskausoireet: Takalantion kipua, olisiko se sitä iskiasta, on ollut enemmän läsnä. Ilmeisestikin siis rasittuu entistä helpommin.

Närästys mitä valittelin viime viikolla taasen on helpottanut. Tänä aamulla vähän huippasi, mutta muuten se ei ole ollut yleistä.

Taimi Taikuri: Liikkeet lisääntyy ja vahvistuu. Nyt tässä vasta tajusin, että en ole doppleriakaan käyttänyt kun liikkeitä voi tarkastella sen verran usein. Kuluneella viikolla liikkeet alkoivat tuntumaan myös ulospäin kämmeneen; mieskin sai niitä tuntea. Liikkeet tuntuu kaikista parhaiten mahan sivuilla kyljellä makoillessani.

Maha: En osaa sanoa, näkyykö kasvaminen niinkään ulospäin mutta itse näen muutoksen erityisesti ihon pingottumisessa. Muutenkin mahasta tulee täydemmän oloinen sitä mukaa, kun kohtu nousee ylemmäs. 

Fiilikset: Sinänsä hyvät, mutta tällä viikolla päädyin pähkäilemään sitä, miten mies on jostain syksystä asti tuntunut yleisesti rasittavammalta. Voi olla, että hän on ollut jotenkin erilainen, mutta toisaalta on myös hyvin mahdollista, että raskaus vaikuttaa kuitenkin niin, että olen herkempi ärsyyntymään. Ainakin se tuntuu siltä, että meillä olisi ollut keskimääräistä enemmän yhteenottoja.

Muuta mainittavaa: Oli aika vaikea saada yhtään itseäni miellyttävää kuvaa tähän postaukseen. Liian vähän valoa, kuvissa liikaa kohinaa, liian epätarkkoja kuvia jne. Ajattelin, että tallennan itselleni muistoihin tällaisen "paljaamman" valokuvan, mutta se oli loppujen lopuksi kaikista mieluisin. Mietin myös sitä, miten en koskaan julkaisisi itsestäni esim. bikinikuvia tai vastaavia (lähinnä koska en näe pointtia), mutta kun on raskaana niin kehoon suhtautuu jokseenkin ulkopuolisesti. Ihan kuin se olisi eräänlainen taidonnäyte, missä huomio keskittyy siihen kehon muuttumiseen eikä alastomuun seksuaalisuudella ole siinä mitään sijaa. Vaikka toki joillekin kuva voi ehkä olla hyvinkin seksuaalinen, onhan näitä jotka saa kiksejä raskaana olevista. 

You Might Also Like

0 kommenttia