Pikkutonttuja ja joululahjoja

17.12.16

Pitkästä aikaa bloggaamista näin iltasella... Meillä oli tänään jo jonkin sortin perinteen mukaan joulun viettoa miehen perheen kanssa, koska varsinaisina joulupäivinä olemme Kuopion suunnalla minun porukoilla. 

Keitin tänään aamusta ensimmäistä kertaa elämässäni riisipuuroa. Jostain syystä sitä ei ole tullut tehtyä aikaisemmin, mutta nyt kun tuota söi niin voisi kyllä ehdottomasti tehdä useammin. Oli lahjojen vaihtoa ja lapset saivat aukaista jo omat pakettinsa, koska en millään jaksaisi muutenkaan viedä niitä edestakaisin koti-Kuopio -välillä. Paketeista paljastui mm. Antonille ihka oikea minikitara. Ensimmäisenä Anton lauloikin Hämä hämähäkin ja soitti samalla omalla tyylillään. Sofiakin pääsi musisoimaan huuliharpulla ja siihen on tänään ahkerasti puhalleltu.

Kuopioon lähdemme lapsien kanssa näillä näkymin keskiviikkona ja mies tulee myöhemmin perästä. Ennen tuota alkuviikosta onkin pari menoa, kuten Sofian puolitoistavuotislääkäri. Muutama joululahjakin pitäisi ehtiä vielä viimeistelemään, ottaa lapsista joulukuvat ja tehdä Antonin kanssa jokunen joulukortti. Pientä kisaväsymystä vain minulla havaittavissa.

Lapsilla on muuten kuvissa päällään niitä vaatteita, mitä me ikään kuin joululahjoina heille ostimme. Emme siis sijoittaneet kuin muutaman kympin lelulahjoihin, mitkä paketoitiin ja muuten ostimme tarpeeseen tuota vaatetta, mitä en sitten kokenut kuitenkaan tarpeelliseksi paketoida, koska lapset varmasti saavat paketteja ihan riittämiin. Gugguun Black Friday -aleista ostin ensimmäistä kertaa jokusen sisävaatteen lapsille - Antonista nuo housut ovat muuten kuulema "avaruushousut" - ja Sofia sai Zarasta tuollaisen neulehaalarin. Mahavauvakin sai jokusen vaatteen lisää lipastoonsa.

Mutta nyt vielä loppurutistus jouluvalmisteluja ja Kuopiossa voin asettautua rauhoittumaan joulun viettoon.

You Might Also Like

0 kommenttia