Joulu 2016

26.12.16

Niin on taas yksi joulu takanapäin. Meidän jouluun kuului paljon syömistä, yhdessä oloa ja tulihan niitä lahjojakin avattua. Anton sai mm. ohjattavan radioauton, Mauri Kunnaksen autokirjan, tossut, legopaketin ja työmaa-auton. Sofiakin sai oman pikkuauton, Finlaysonin norsulakanat, Tangle Teezer -kukkaharjan, Soivan laulukirjan ja vähän muuta. Yhteisenä lapsille tuli Baby Born -nukke ja nuken rattaat, millä onkin leikitty jo todella paljon. Sofia on kova riisumaan vauvaa ja yrittää syöttää hänelle ties mitä ruokia. Lapset sai yhteisenä myös erilaisia ruokaleluja. 

Minun paketeista löytyi jokunen Marimekon astia, Iittalan Teema-tarjoiluastiasetti, Iittalan valkoiset Nappulat ja isäni oli yllärinä ostanut Hugo Bossin The Scent for Her hajuveden (hän oli aikeissa ostaa äidille hajuveden ja vinkkasin ihastuneeni tuohon erään näytteen myötä, niin minäkin sain sitten oman pullon). Vanhemmiltani saatiin myös perheen yhteisenä lahjana otsakuumemittari ja he osallistuvat lapsille tulevaan kerrossänkyyn.

Lahjojen lisäksi sain niitä kuuluisia joulukiloja. Selvästi tuli siis syötyä runsaammin ja nyt onkin ollut jokseenkin vaikea vähentää herkuttelua. 

Kotiin me tosiaan saavuimme jo eilen. Antonin kanssa tulimme kaksin junalla, kun muut Jyväskylään tulijat menivät miehen isän pakettiautolla. Selvästikin omiin sänkyihin palaaminen teki hyvää kaikille, nimittäin nukuimme puolisentoista tuntia normaalia pidempään.

Olenkohan siinä mielessä vähän outo, että aina kun olen ollut päiviä poissa kotona, tahdon palattuani ensimmäisenä ruveta tekemään kotona peruskotitöitä. Eilenkin ihan innoissani olin astioita laittamassa ja suunnittelin jo, miten huomenna pyykkään ja käyn läpi lasten vaatekaapit. Kaippa sen vaihtelun myötä on kiva palata omiin rutiineihin ja arkeen.

You Might Also Like

0 kommenttia