ALE, SALE, REA!

28.12.16 ALE, ALE, ALE, ALE huutaa moni kauppa tähän aikaan vuodesta. Minusta tosin tuntuu, että yhä ennemmissä määrin joulun jälkeiset alet ovat tarjonnaltaan heikkoja. Osasin sinänsä varautua tähän ilmiöön ja ostinkin lapsille tarvittavaa vaatetta enempi aikaisemmista alekampanjoista, joilla houkuteltiin ihmisiä ostamaan joululahjoja. Lindexiltä sai mm. kaikki tuotteet yhtenä päivänä -30% ja KappAhlilla oli melko pitkään "ota 3, maksa 2" -kampanja. Ei ne tietenkään ihan niin hyvät alet ole kuin joulun jälkeen, mutta valikoida sai koko kaupan tuotteista eli oli huomattavasti helpompi löytää vaatetta, mikä menisi talven päätyttyäkin.

Ihan tyhjin käsin en kuitenkaan joulun jälkeenkään jäänyt. Papulta tuli nimittäin uutiskirje, millä sai alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Päädyin tilaamaan Antonille nämä samaiset polvipaikkalegginsit, mitkä häneltä jo löytyi, mutta kun hän kesällä kaatui ja kangas meni vähän särölle, niin vihdoin siihen polveen oli sitten puhjennut reikä johtuen varmaankin pesuista ja kuivauksista. Ne olivat minun lempparini Antonin housuista, joten tilasin sitten surutta uudet, kun näitä löytyi vielä alehinnalla ja nämä housut onkin tästä ihan Suomi-setistä eli valmistettu Nokian tehtaalla. Sofialle otin samalla kevääksi uuden isomman rusettipipon, vaikka mies ei näistä niin välitäkään. Papulla on nyt ihan yleiset alet menossa, mutta vähän hassusti juuri nuo tilaamani tuotteet eivät tuossa yleisessä alessa ole kerta kuuluvat Papun klassikkoihin. 

Toinen paikka, minne tein tilauksen, oli Zara. Olen tykännyt käyttää Antonilla noita Zaran vaarinpaitoja ja kun ne oli nyt alennuksessa kolmella eurolla, niin otin kolme hyvin perusväristä paitaa kaappiin talteen. Tosin ei nuo täysihintaisinakaan kalliita ole, mutta jostain syystä tuo vaarinpaitamalli on useammin myynnissä juuri talviaikaan, vaikka ohut paita onkin. Sofialle otin myös muutaman paidan alepuolelta, ohuen trikoon ja raitaneuleen. Huomasin muuten tuossa jokunen aika sitten iloisen yllätyksen: Zaran vauvapuolelle on nimittäin tullut yksi koko lisää, 104. Anton alkoi kasvamaan yli vauvapuolen, mutta nyt tuon uuden koon myötä hän on taas siellä sisällä. Uutuuksista otin Antonille nuo mustat housut, jotka normaalihintaisenakin maksaa vain seitsemän euroa ja malli on hoikalle Antonille mitä parhain. 

Näiden lisäksi ostin joulualennuksista Lindexiltä Antonille pehmeän bomber-takin ja Sofialle housut. Polarn O Pyretiltä taasen löytyi vauvalle pirteän keltaiset pöksyt. Nämä eivät nyt kuviin kuitenkaan päätyneet, mutta eiköhän niitäkin täällä joskus kuvissa vilahtele.

Hauska juttu muuten, miten tavallaan minusta tuntuu, että talvi on jo päättymässä vaikka eihän se ole oikeasti edes kunnolla alkanutkaan. Huomaan vain kelailevani jo, millaista vaatetta lapset tarvitsevat kevättä ajatellen ja kun kauppoihin alkaa ilmestyä pirteämpiä keväisiä sävyjä, niin siinä tulee itselleenkin jo ihan keväinen olo. 

Mites teillä: nappasitteko hyviä alelöytöjä vai tuntuuko teistäkin, että joulun jälkeiset aletarjonnat ovat vuosien mittaan kuihtuneet?

You Might Also Like

0 kommenttia