Mä voitin - mä!

8.11.16


Jos minun olisi nimettävä yksi suomalainen yritys, mitä ihailen niin ensimmäisten joukossa nousee mieleen Hakola. Siinä yhdistyy kaunis muotoilu käytännöllisen suunnittelun kanssa ja lisäksi tuotteet valmistetaan täällä Suomessa. 

Hakolan sohvat ovat ehkä kauneimpia huonekaluja, mitä olen nähnyt. Mukava niissä on istuakin, kun kerran pääsin sellaista Kodin 1:ssä koeistumaan. Perheellisenä arvostan kovasti, että sohvan kankaat voidaan irrottaa ja pestä pesukoneessa. Ymmärrettävästi näillä Etelä-Pohjanmaalla valmistetuilla sohvilla on hintaa ja se onkin se syy, miksi Hakolan sohvat ovat edelleen pelkkä haave. Olen kuitenkin miehelleni jo ilmoittanut, että jonain päivänä ajattelin tehdä tuosta haaveestani totta.

Hakolalta löytyy sohvien lisäksi muita kauniita tuotteita. Jossain vaiheessa haluaisin vaihtaa sohvapöytämme tähän Hakolan Round-sohvapöytään. Pidän paljon tuosta nykyisestäkin, mutta se on kieltämättä ottanut nopeasti maalivaurioita pintaan ja jalat tahtoivat löystyä siitä koko ajan, joten meidän piti kikkailla siihen uusi kiinnitysmekanismi. Lisää Hakola-haaveita siis!

No mutta jospa tämän haaveilun jälkeen voisin kertoa siitä iloisesta yllätyksestä, joka minua viime viikolla kohtasi.

Eräs päivä huomasin Hakolan instagram-tililtä, että heillä on menossaan siellä kilpailu hashtagilla #minunhakola. Henkilöt voivat siis osallistua kuvalla, missä joku Hakolan tuote näkyy heidän kotonaan. Muistan harmitelleeni, että meiltä ei vielä mitään Hakolaa löydy... "mutta joskus sitten kyllä". Samana iltana sain sähköpostia Hakolan luovalta johtajalta Annaleena Hämäläiseltä, että olin voittanut arvonnan Hakolan kyselytutkimuksessa ja saisin kotiini heidän Dot-sisustustyynynpäällisen. Ei ehkä tarpeen kertoa, mutta olin enemmän kuin innoissani. Vihdoin saisin edes ripauksen tuota kädenjälkeä kotiini, mitä ihailen. Lisäiloa tyyny tuo sillä, että tämä taitaa olla ensimmäinen kerta, kun arpaonni on minua suosinut. 

Siinä se tyyny nyt sitten majailee sohvallamme ja mielestäni se kyllä sopii tyyliimme täydellisesti. Jopa mieskin sanoi pienen epäröinnin jälkeen: "On se kyllä hieno." Nyt jos vielä joskus saisin tyynyn alle Hakolan sohvan, niin täydellistä!

Viehättääkö teitä Hakolan muotoilu ja tuotteet?

You Might Also Like

0 kommenttia