Isien päivä 2016

13.11.16

Isänpäivä on vasta alussa, mutta tyypillisestihän ne juhlallisuudet ja lahjomiset painottuvat aamuun. Meillä lasten isää heräteltiin lahjojen kera. Anton oli tehnyt hoidossa isälleen avaimenperän ja keskiviikkona käytiin Antonin kanssa kaksin valikoimassa isälle sopivalta tuntuva lahja. Ehdotin ensiksi Antonille solmiota, mutta hän tuumasi, että kauluspaita on isälle parempi. Anton sai valikoida karkkihyllyltä isälleen myös suklaata ja päätyi tuohon Kinder Buenoon. Anton totesi heti isälleen, että hänkin syö sitä suklaata isin kanssa... Isä tuntui tykkäävän lahjoista ja paitakin oli sopiva.

Sofiakin antoi isälleen tavallaan lahjan, sillä Sofia teki tänään aamulla ensimmäistä kertaa pissan pottaan. Usein Sofia aamulla ottaa housut ja vaipan omatoimisesti pois ja suuntaa potalle, mutta toistaiseksi sinne ei mitään ilmestynyt. Mutta niin vain tänä aamuna hurrattiin.

Nyt isä ja lapset viettävät kolmistaan aikaa ja minä vetäydyin tietokoneen äärelle. Omaa isääni lahjoin jo eilen, kun piipahdimme Kuopiossa.

Mukavaa isänpäivää kaikille isityypeille!

You Might Also Like

0 kommenttia