Ikean joulu 2016

4.11.16

Joko te olette ehtineet vilkaista, miltä näyttää vuoden 2016 Ikean joulumallisto? Huomennahan joulutuotteet virallisesti saapuvat Ikean myymälöihin ja samaan aikaan yksittäiset tuotteet näkyvät myös Ikean nettisivuilla.

Minusta Ikean joulu näyttää tänä vuonna yllättävän perinteiseltä. Ainakin verrattuna niihin viimevuotisiin pastellin sävyihin. Tuo perinteistäkin perinteisempi punainen ei juurikaan säväytä, mutta tuo tummempi värimaailma höystettynä pahvin ruskealla on ihanan tunnelmallinen. Omaan silmääni tuo tumma sävy näyttää tummansiniseltä, mutta Ikean nettisivut ainakin lahjapapereiden kohdalla nimeävät sen harmaaksi. Jännä nähdä, millainen sävy on sitten ihan livenä.

Me olemme suuntaamassa Kuopioon päivän reissulle tämän kuun 12. päivä, kun mummoni täyttää 80 vuotta. Suunnitelmissa olisi, että lähdemme matkaan aamupäivästä niin, että ehdin käymään Matkuksen Ikeassa poimimassa haluamiani joulutarvikkeita. Pääsääntöisesti hankin Ikeasta paketointitarvikkeet, mutta nyt pitäisi lähiaikoina kyllä päättää, missä me sitä joulua vietämme. Jos nimittäin päädymme viettämään sen kotona, niin sitten kotimme kaipaa jouluisempaa tunnelmaa. Eikä meiltä tähän mennessä juuri mitään joulukoristeita löydy, koska varsinaiset joulupäivät on vietetty muualla.

Millaisen joulun te aiotte tai haluaisitte visuaalisesti rakentaa? Miellyttääkö Ikean joulu 2016? Hankitteko tekin joulutarvikkeita Ikealta vai olisiko nimetä muita otollisia liikkeitä?

* Kuvat lainattu Ikealta.

You Might Also Like

0 kommenttia