Hetki arjesta: pyssyjä siellä ja täällä

22.11.16

En tosiaan osaa sanoa mistä tämä esikoiseni kiinnostus aseisiin on tullut, mutta kauan se on säilynyt. Muistan edelleen sen hämmennyksen kun pienen pieni poikani osoitti jollain satunnaisella lelulla ja teki "pam, pam"-ääniä. 

Nykyisellään aseiden innostus näkyy eniten Duplorakenteluissa. Eikä siinä sinänsä mitään, todella hienoja aseita Anton usein rakentaakin ja välillä muodot ovat mitä mielikuvituksellisimpia. Mutta ei nämä aseet suinkaan legoihin jää. Vaikka Antonilta löytyy kaksi lelupyssyä, niin silti mikä tahansa tavara tuntuu menevän pyssystä. Tälläkin hetkellä hän juoksee ympäri asuntoa pidellen omaa talvikenkäänsä käsissä ja äänet kuuluu: "piu, piu, piu". 

No nuorempi on sitten tietenkin ottanut mallia isommasta ja niinpä Sofiakin kulkee täällä usein jokin tavara käsissään, osoittaen sillä ja huutaen samalla: "PAM!" 

Me annamme lapsien leikkiä, vaikka toki ymmärrän, miksi tuollaiset leikit hätkähdyttää joitain. Meillä yleisiin sopimuksiin kuuluu ainoastaan, että ihmisiä ei ammuta ellei se ihminen halua olla pyssyleikissä mukana. 

You Might Also Like

0 kommenttia