Vuosi Rouva Laineena

9.9.16


Se olisi minulla ja miehellä tänään ensimmäinen hääpäivä. Vuoden päivät olen siis viettänyt Rouva Laineena. Olen itseasiassa tottunut sukunimeen yllättävän nopeasti ja luulen tämän blogin nimivaihdoksen auttaneen tuossa sisäistämisessä.

Emme tehneet miehen kanssa mitään kummia, vaikka alkuun mietimmekin, kävisimmekö jossain syömässä. Vähän haaveiltiin myös kahdenkeskisestä ajasta, mutta ei sitten saatu kuitenkaan kysyttyä ketään lastenvahdiksi. Pitäisi kai yrittää aktivoitua tuolla saralla, nimittäin emme ole juuri koskaan miehen kanssa vain kaksin. Aamupäivällä käytiin Prismassa, tein romanttista nakkikeittoa ja myöhemmin käytiin keskustassa pyörähtämässä ja otettiin kakkupalat Wilhelminan kahvilasta kotiin mukaan. Alkuillasta mies hieroi, koska kärsin taas päänsärystä.

Varmaan tämä raskauskin verottaa, että en jaksa lähteä sen kummemmin juhlistamaan. Toisaalla se on myös yleinen suhtautuminen tähän naimisissa olemiseen. Naimisissa oleminen ei sinänsä minusta tee parisuhteesta mitenkään parempaa eikä "vaimo" ole minulle mikään arvotitteli. Mutta ihan kiva juttuhan tuo on, ensimmäinen hääpäivä.


You Might Also Like

2 kommenttia