Muksumuoti: Yöt supersankarina

3.9.16Olen aikaisemmin Muksumuodissa kehunut Nextin yökkäreitä hinta-laatu -suhteeltaan parhaiksi. Olen edelleen tuota mieltä, mutta koska halusin ilahduttaa supersankareista kiinnostunutta poikaani, ostin hänelle tämän Batman-yöpuvun H&M:ltä. Tunnetusti Henkkamaukan mitoitus on niukahkoa, koska tässä on n. 90cm pitkällä pojalla koko 98/104.

Arvasin ihan oikein, että yöpuku on Antonin mieleen. Mikä onkaan kivempaa kuin mennä nukkumaan Batmanina? Anton on pyytänyt, että saisi vastaavanlaiset yöpuvut myös Hämähäkkinä ja Supermiehenä ja siksi tätä nyt kirjoittelenkin: Olisiko jollain vinkata, mistä löytyisi suht edulliseen hintaan Hämähäkki ja Supermies yöpuvut? Mieluisin olisi, jos ne olisivat tällaiset samankaltaiset roolipukumaiset vaatteet. Nextiltä löytyisi aiheeseen liittyviä, mutta noissa on setit ja sitten pitäisi valikoida joko Hähähäkin tai Supermiehen välillä. Kolme yöpukua kun on Antonille ihan riittävästi.

Kirjoitin muuten Nextin yökkäreistä tämän vuoden maaliskuussa, tuolloin Antonilla oli käytössään vieläkin se sama yöpukusetti, mikä oli mennyt jo yli vuoden ajan. Ne kävivät Antonille pieneksi ennen kesän alkua ja nyt ne ovat jatkaneet käyttöikäänsä Sofialla. Vaatteiden materiaali on edelleen pehmeä, vaikka takuulla nuo ovat käyneet pesussa jo satoja kertoja. Tiedän siis, mistä ostan jatkossakin useammat meidän lasten yöpuvuista. Joskus olen kuitenkin valmis tinkimään laadusta, jos siitä hyötyy jollain muulla tavalla: kuten nyt vaikkapa sillä kolmevuotiaan supersankari-ilolla.


You Might Also Like

0 kommenttia