Muksumuoti: Loistavat ribbilegginsit Zarasta

17.9.16
Vielä jokunen aika sitten vähän kauhistelin, kuinka paljon Sofian vaatekaappiin oli päätynyt housuja. Sitä kun oli kaapissa paksumpaa ja ohuempaa kerta sama housukoko 80 oli ollut käytössä jo alkuvuodesta lähtien, useamman vuoden ajan siis. Sitten se hetki taas tuli, kun yhtäkkiä valtaosa vaatteista oli käynyt pieneksi. Nyt oltiinkin housujen puutteessa.

Alkukesästä tilasin Sofialle Zaran ribbilegginsit ja tykkäsin käyttää niitä paljon Sofialla. Ne oli jotenkin pehmeät, helppo pukea ja sen oloiset, että niissä oli varmasti tosi kiva olla. Nuokin menivät sitten hiljattain pieneksi ja noihin ihastuneina tilasin Sofian housupuutteeseen kolmet vastaavanlaiset. Hintakin kun on varsin edullinen, 6 euroa kappale. 

Yksiväriset legginsit tuo hyvää vastapainoa Antonin vanhoille kuviollisille Papuille, mitkä on nyt siis siirtynyt Sofian käyttöön. Tarkistin vielä noista meidän Zaran legginseistä, että nekin on muuten tehty Euroopassa - Portugalissa tarkalleen. Värivaihtoehdoista löytyy tällä hetkellä nuo kolme ylhäällä näkyvää sekä vaaleanpunainen. Sofia on arviolta nyt noin 80cm pitkä ja hänellä on käytössä 92 koko. Tässä vielä suora linkki tuotteisiin: KLIK

Nämä legginsit eivät ole jännittävyydessään mitenkään erikoiset, mutta ehdottomasti todella hyvät sellaiseksi perusvaatteeksi. Hinta-laatu -suhdekin on erinomainen.

You Might Also Like

0 kommenttia