Työn touhussa

20.8.16


Sitähän sanotaan, että leikki on lapsen työ. Eilen illalla nämä pampulat olivat työn touhussa, kun päätin ikuistaa kameraan heidän hetkiään. Mukava saada muistoihin näitä tällaisia tilannekuviakin.

Lasten leikkejä on muuten kiva seurata. Niistä usein tarttuu se ilo ja innokkuus minuunkin. Osallistun tietysti itsekin välillä leikkeihin. Joskus se imaisee mukaansa ja joskus se aloittaa jatkuvan haukottelun. 

Muistan, miten kiva lapsena oli leikkiä. Muistan, kuinka ne leikit tuntuivat aidoilta. Muistan, miten parhaat leikit saattoivat kestää koko päivän. Minun leikki-ikäni taisi päättyä 12-vuotiaana, mutta nyt ollessani äiti, se on saanut lisäajan. 

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihania, elämän- ja leikinmakuisia kuvia! :) Se on kyllä mukava katsoa, kun pikkuiset keskittyy niin leikkeihinsä! Meillä taaperon kanssa menossa keskittyneet leikit, miten legot saa toisiinsa kiinni ja mikä palikka menee mihin koloon. :D On tosiaan myös välillä mukava kuvata ihan aitoja tilannekuvia, ei aina niitä lavastettuja istumisia mättäällä tai hymyposeerauksia suoraan kameralle. :)

  Rosa
  http://www.rosajaneponen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meillä oli myös jokunen aika sitten kausi, kun nuorimmainen tykkäsi hyvin keskittyneesti irrottaa ja kiinnittää legopalikoita toisiinsa. Isompi osaisikin jo ihan rakentaa, mutta on ainakin toistaiseksi ollut enemmän kiinnostunut autoista. Vanha kunnon klassikko: autot ja törmäysleikit... :D

   Poista