Kolme satunnaista asiaa ja kuvaa

29.8.16


1. Kyllä jaksaa ihmetyttää tämä väsymyksen määrä. Muistinhan minä toki, että alkuraskaudessa väsyttää, mutta ei sitä mitenkään konkreettisesti tajua kuin vasta sitten, kun ihan oikeasti väsyttää. KOKO AJAN. Onnea on ollut, että mies on välillä kotosalla niin että voin ottaa päiväunet. Eilen tuli otettua jopa kahdet ja sitten vielä yöunta vajaa 10h päälle. Nyt ollaan jo siinä vaiheessa, että kieltämättä vähän masentaa se, miten voimaton on. Ei tunnu yhtään omalta itseltään. Yritän kuitenkin kovasti pitää siitä ajatuksesta kiinni, että kyllä se alun jälkeen helpottaa. Jos voisi vain nukkua tämän syyskuun, niin ehkä lokakuussa jo jaksaisi paremmin?


2. Tänään kävimme lasten hammastarkastuksessa. Katsoin Antonia hymysuin, kun toinen on niin reipas. Niin se vaan meni siihen hammaslääkärin tuoliin, laittoi aurinkolasit päähänsä ja teki kaiken, mitä hammaslääkäri pyysi. Jostain syystä minua edelleen ihmetyttää, vaikka onhan Anton aina ollut tuollainen. 

Sofia taasen on aavistuksen eri maata. Hammaslääkäri pyysi avaamaan suuta ja toi kädet Sofian suun lähelle, niin Sofia puristi suutaan entistä kovemmin kiinni ja sanoi "m mmm" (sellainen kieltävä mm-hymähdys, mitä S aina käyttää). Noh, Sofian hampaat saatiin kuitenkin katsottua ja neljä sieltä vielä puuttui 20 hampaasta, tosin yksi neljästä on puhkeamaisillaan. 3. Gugguun talvipipojen ostaminen on ollut vähän turhan monimutkaista. Olin kyllä hyvissä ajoin koneella ja sain jopa ostoskoriin haluamani hatun kahdessa eri kaupassa: Gugguun nettisivuilla ja Noomi Storessa. Päädyin tilaamaan sitten jälkimmäisestä, koska halvemmat toimituskulut. Olin iloinen, että asia sujui helposti ja nopeasti... kunnes kyseisestä liikkeestä soitetaan samana iltana ja kerrotaan, että on tullut päällekkäin tilauksia niin, että emme sitten saakaan haluamaamme pipoa. Toki he pahoittelivat asiaa suuresti, mutta siinä jo nukkumaan käydessäni ja muutenkin raskaushormoneissa tapahtunut ärsytti melkoisesti. Varsinkin, kun olisin saanut sen pipon, jos olisin tilannut vaan sieltä Gugguun sivulta. Mistä sitten siis tilasinkin myöhemmin, mutta tänään tuli ilmoitus sieltäkin, että tuotteet ovat loppu ja pipo toimitetaan minulle 2-8 viikon kuluessa ellen halutessani peru tilaustani. Voi morjens. Tulkoonsa nyt sieltä sitten myöhemmin kerta eipä tuo talvi ole vielä lähimaillakaan.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ai että muakin ottaa päähän, kun noi mallistot myydään loppuun ihan pika-ajassa. Mä en ole ihastunut noihin gugguun pipoihin, mutta oon yrittänyt saada vimman jungle-lettejä ja papun polvipaikkoja lapsille. Mut ei ni ei. Ketuttaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua jäi myös vähän harmittamaan, kun tykästyin niihin Papun polvipaikkoihin viininpunaisena ja sinisenä mitä nyt tuli uusissa. Ajattelin, että jos vaikka myöhemmin hankkisi, kun on ensisijaisesti ostanut kaiken tarpeellisemman... No pyh hyh! Kaikkialta nuo polvipaikat myyty loppuun päivässä eikä lisää ole kuulema tulossa. Joskus ei vaan olisi varaa odottaa ja joskus ei saa, vaikka ensiminuuteilla yrittäisi... Hyvä juttu toki kotimaiselle vaateteollisuudelle, mutta toivottavasti määrät saataisiin vastaamaan paremmin kysyntää.

      Poista