Here we go again: Round 3.

11.8.16

Kolmen positiivisen testin jälkeen on se kai uskominen: meillä odotetaan vauvaa!

Rehellisesti sanoen fiilikset ovat hyvin ristiriitaiset. Kolmas oli toiveissa, mutta tämä nopea plussaaminen vaatinee vielä sulattelua. Huomaan myös, että heti sen plussan jälkeen kaikki murheet ja stressi vyöryää päälle. Se on se mitä jos fiilis. Mitä enemmän saa, sen enemmän on myös menetettävää.

Raskaushan on vielä hyvin hyvin varhainen. Kuukautisten olisi pitänyt alkaa tänään ja raskaustestien plussat ovat vielä jokseenkin haaleita. Alavatsaa on kuitenkin jo vihlonut samaan tapaan kuin aikaisempien lapsien kohdalla ja pissahätä tihentynyt runsaasti. 

Varhaisista hetkistä huolimatta minua ei epäilytä kertoa tästä asiasta tänne. Tunnen kuitenkin itseni ja tiedän, että jos jotain ikävää pääsisi tapahtumaan, niin aivan hyvin voisin siitäkin tänne kirjoittaa. Mutta toivotaan nyt parasta, että kaikki menee hyvin ja meillä on huhtikuussa 2017 kolmas lapsi. Sittenhän niitä on jo kokonainen joukko. 

Tämähän merkitsee myös sitä, että Laineilla-blogi siirtyy hiljalleen taas odotusblogiksi kaiken muun sisällön ohella. Aikamoista, taas sitä mennään.

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. Onneksi olkoon ja toivotaan että kaikki menee hyvin!
  Mun raskausfiiliksiä voi seurata täältä:
  http://www.lily.fi/blogit/mina-0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävinkin nopeasti vilkuilemassa, siellä ollaan jo melko pitkällä raskautta :) Onnea loppurutistukseen!

   Poista
 2. Ihana kuva :) ja paljon onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo liitutaulu piti juuri pari päivää sitten siirtää lastenhuoneesta pois ja se oli jäänyt pyörimään asuntoon... Sille tulikin vielä käyttöä :D

   Kiitos paljon!

   Poista
 3. Hih, ihanaa odotusta!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 4. Onmpa kiva uutinen! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja keväällä ois vauva sylissä! <3 mukavaa odotusaikaa! :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea! <3 Mielenkiinnolla odottelen postausta tämän hetken fiiliksistä, aikaisemmin kun pohdiskelit paljon näitä asioita liittyen lapsilukuun, lapsientekoajankohtaan ja muiden suhtautumiseen siihen liittyen :) Miten lähipiirisi on suhtautunut uutisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Yritän kyllä kirjoitella kaikista noista tarkemmin. Lähiaikoina toivottavasti, raskausuupumus on nimittäin jo alkanut.

   Poista
 6. Hauska kuva, ja paljon onnea:) Vauvauutiset ovat aina yhtä merkittäviä ja ihania!

  -J-

  VastaaPoista