Bambua olohuoneessa: Sinnerlig kattovalaisin

31.8.16Noin puolisentoista kuukautta meillä on roikkunut olohuoneen katossa uusi valaisin. Kattovalaisimen vaihtaminen oli jokseenkin spontaani päähänpisto. Spontaani ehkä sen takia, koska lamppu kuuluu Ikean Limited Edition -mallistoon eli sen saatavuus on melko rajallinen.

Sinnerlig-kattovalaisin ei vakuuttanut lainkaan nettikuvissa, mutta livenä se ihastutti kovastikin. Jopa siis siinä määrin, että päädyin sen ostamaan, vaikka alkuun mietin, onko se meidän pieneen olohuoneeseen liian iso. Ei se sitten mielestäni ollut, mutta kyllähän tuo lamppu pääsisi paremmin oikeuksiinsa sellaisessa suuressa korkeassa tilassa. 

Hassua kyllä, ajattelin että tämä lamppu joko ihastuttaa vai vihastuttaa. Se on sen verran kookas ja muodokas, että kuvittelin, että se ei jää kovin helposti huomaamatta. Todellisuudessa kuitenkin aika monelta meni ohi, että meillä on uusi lamppu ja aina joskus itsekin havahdun siihen, miten vähän se on kiinnittänyt huomiota. Ehkä se sitten sopii tuonne tilaan kuitenkin juuri sillä tavalla, että ei huuda "katso minua!". 

Tämä bamburunkoinen valaisin sopii mielestäni hyvin niin ruokapöydän päälle kuin näin olkkariinkin. Tosin siitä tuleva valo kellastuu aika paljon, että itse en haluaisi tämän olevan huoneen ainoa valonlähde. 

Niin ja kuten kuvista näkyykin, tällä kertaa meidän olohuoneessa on sinisiä sävyjä perus valkean ja harmaan kaverina. Sininen on tosin ollut jo miltei kesän ajan, että voisi taas vaihdella tyynynpäällisiä.

You Might Also Like

2 kommenttia