Vanhoja tuttuja, uusia juttuja

13.7.16


Siitä on jokunen viikko, kun otin nämä kuvat. En tiedä, mikä näissä on mutta näistä huokuu hirmuisesti se, millaisena koen Sofian. Hän on juuri tuollainen otus, joka matkii veljeään ja kiipeää tuolille istumaan. Hän syö keskittyen ja nautiskellen, mutta on kuitenkin samalla kujeileva oma itsensä. Ihana, ihana Sofia <3
- --
Huomasitte varmaan, että blogin ulkoasu on muuttunut. Ensimmäistä kertaa laitoin tähän koodatun pohjan ja muokkasin sitä haluttuun suuntaan. Aika hyvin sellaiselta ihmiseltä, joka ei ole ikinä koodausta harrastanut. Yhdessä muutoksessa täytyi pyytää veli opastamaan, mutta muuten selvisin itse Googlen avulla. Vähän harmittaa, että pääsivua ei saa niin, että yksittäiset postaukset näkyisivät suoraan vaan niitä pitää klikkailla, jos haluaa lukea tekstin kokonaisuudessaan. Noh, saanpahan tarkempaa tietoa siitä, mitä todella luetaan sen sijaan, että surffaisi vaan pääsivulle. Pääsivun pitäisi myös latautua nopeammin kerta ei ole niin montaa kuvaa esillä.

Blogin ylhäältä oikeasta löytyy myös suurennuslasi, jonka avulla blogin sisällöstä voi etsiä haluamaansa asiaa. Toki aihetagitkin tuolta lootasta löytyy, mutta aika rajatusti meinasin postauksia taggailla. Kieliasetuksena on englanti, enkä sitä suomeen saa vaihdettua mutta yritän nyt elää asian kanssa. Niin ja uutuutena tuli nuo "you might also like" -suositukset, mitkä ovat ainakin minulle ihan hauskoja, koska onhan tämän blogihistorian aikana tullut useampi juttu kirjoitettua ja välillä tuolta ponnahtelee muistoja esiin.

Arvostaisin, jos ilmoitatte mikäli tämän pohjan käytössä ilmaantuu joitain ongelmia. Muutenkin saa kertoa, onko tämä pohja entistä toimivampi vai ärsyttävä vai jotain muuta?

You Might Also Like

0 kommenttia