Ruusuja teille

17.7.16


Tuossa yksi ilta päädyin selaamaan blogiani taaksepäin. Aika harvoin palailen kirjoittamiini juttuihin. Lähinnä saatan etsiä jotain tiettyä, jos vaikka kaipaan muistin virkistystä siitä, mitenkäs se yksi kakku tehtiinkään tai milloin se Anton tarkalleen otti ensimmäiset askeleensa. Nyt kuitenkin luin blogiani ihan vaan huvikseen.

Ja se mikä minulle tuosta jäi päällimmäisenä mieleen, oli se, että onpa minulla kivoja lukijoita ja mukavia kommentteja. En muista, että olisin koskaan saanut varsinaisesti mitään hyökkäävää tai suoraan loukkaavaa palautetta. Ihmiset ovat kyllä olleet eri mieltä kanssani, mutta osanneet ilmaista mielipiteensä asiallisesti. 

Vuosien varrella mieleen on painunut tietyt nimimerkit ja välillä mietin, mitäköhän heille kuuluu vaikka loppupeleissä tiedän heistä hyvin vähän. Se on kuitenkin virkistävää, kun pidemmän tauon jälkeen saa kommenttia joltain jo tutuksi käyneeltä nimimerkiltä - hei, se on vieläkin siellä taustalla lukemassa meidän perheen touhuja! Samassa on aina myös jännittävää saada kommenttia joltain uudelta henkilöltä - onkohan se ihan uusi lukija ja mitä kautta hän löysi tänne?

Mutta niin, minusta tuntui että olisi taas kiitoksien paikka. Kiitos, että olette siellä ja kiitos että aina silloin tällöin annatte itsestänne kuulua.

Blogiini on tähän mennessä kertynyt 1962 kommenttia, siinä joukossa on toki mukana myös minun vastakommenttini. Silti: kohta todennäköisesti mennään yli kahden tonnin. Aika siistiä!

You Might Also Like

0 kommenttia