Oatly-lapset

20.7.16
Yhtenä sateisena päivänä minulle tuli halu valokuvata. Levitin sitten aluslakanat olohuoneeseen ja kuvasin lasten touhuja. Anton oli juuri tullut mummonsa luota ja tuonut mukanaan Oatlyn pillikaurajuoman. Niinpä näistä kuvista päätyikin sitten vähän huvittuneesti tulemaan tällaiset mainoskuvat Oatlylle. Lapset leikkivät myös kiikkuhevosella, mutta ehkä julkaisen noita kuvia joskus toiste.

Tuo ensimmäinen kuva on kyllä ihan totaalisen ihana, vaikka itse sanonkin. Kuulen aina silloin tällöin, miten kauniin näköiset lapset minulla on. Itse en sitä kovinkaan usein tule ajatelleeksi, mutta kieltämättä tuota ensimmäistä kuvaa katsoessani jotenkin pakahdun, kun he ovat yhdessä niin suloisia.

Itse kaurajuomaan liittyen: meillä ei kumpikaan lapsista suostu juomaan maitoa, mutta kaurajuomaa menisi paljonkin. Antonilta tuon sinänsä ymmärtää, koska hän on kaurajuomaa juonut yksivuotiaasta lähtien johtuen siitä maitoallergiastaan... Ja Anton nyt muutenkin on nirso, joten en ihmettele, että maitoon vaihtaminen ei onnistu helposti. Mutta Sofia, joka yleensä aina syö ja juo kaikkea, jättää myös sen maidon juomatta. Jogurtit ja muut maitotuotteet menee kyllä, mutta ei se maito itsessään. Vaihtaminen maitoon on käynyt mielessä ainoastaan taloudellisista syistä, onhan sen litrahinta puolet halvempaa kuin kaurajuomassa. Mutta palattiin nyt taas kauraan, koska ei se maito yksinkertaisesti tullut vaan juoduksi ja sehän se vasta turhalta tuntuukin, kun kaataa maidon suoraan viemäriin.

You Might Also Like

0 kommenttia