Muksumuoti: Vimman Villivirta

8.7.16

Aika harvoin törmään vaatteisiin, mistä tulee sellainen ajatus, että se on juuri sen tietyn lapsen näköinen. Ostan siis lapsille pitkälti vaatteet sen mukaan, mitkä minusta on yleisesti kivan näköisiä jne. Mutta tämä Vimman Villivirta-paita oli sellainen, mikä oli minusta jotenkin selvästi Antonin oloinen. Paita muistuttaa minua myös kovasti Van Goghin maalaustekniikasta. 

Kuvissa näkyvä paita on kokoa 100. Se on reiluhko, mutta selvästi jo käyttökelpoinen. Vähän huvitti, kun katsoin tätä postausta ja joulukuussa otettuja kuvia, missä Antonilla on päällään kokoa 90 oleva Vimman paita. Niin ne vaan lapset salakavalasti kasvaa; nyt kun tuo kyseinen paita vetelee koonsa puolesta viimeisiään. 

Antonilta löytyy nyt koossa 100 kolme Vimman paitaa, trooppiset kukat ehdin esitellä jo aikaisemmin. Täytynee tuo kolmas kuvata joku kerta kun se päälle eksyy. Onhan nuo suht hintavia ohuiksi trikoopaidoiksi, mutta laatu on vakuuttanut niin kovasti, että jos nämä kolmen lapsen päällä käyvät, niin se on hintansa maksanut takaisin. Ja edelleen: minusta Vimman kuosit ovat taiteellisia. Niistä saa samanlaista energiaa kuin joistain taideteoksista.

You Might Also Like

0 kommenttia