Muksumuoti: Papu ja Vimma ne yhteen soppii

15.7.16

Tässä on Antonilla vaatekokonaisuus, jossa yhdistyy tällä hetkellä olevat suosikkimerkkini: Papu ja Vimma. Nuo Papun paikkalegginsit ovat itseasiassa yksi niistä harvoista vaatteista, mistä olen maksanut täyden hinnan - ilman siis mitään alennuksia. Lähellä tosin oli, että olisi nuo jäänyt saamatta. 

Mustaharmaat paikkalegginsit ovat nimittäin Papun klassikkotuotteita; vaatteita, jotka tulevat mallistosta toiseen ja edelleen niillä on jatkuva kysyntä. Kun viimeisin kevään mallisto julkaistiin, surffasin Papun myyntisivulle ja klikkasin nuo leggarit ostoskoriin koossa 98/104. Jäin empimään ostamista ja menin aamupalalle. Kun palasin, myytiin "eioota". Siinä vaiheessa harmitti ja surffasin äkkiä muille lastenvaatesivustoille. Sain kuin sainkin nuo monikäyttöiset mustaharmaat paikat. Koko 98/104 on Antonille vielä selvästi reilu, mutta Papun leggareissa on kasvuvara suunniteltu hyvin ja siksipä nämä menee ongelmattomasti jo vajaa 90cm lapselle. Papun koko 86/92 on legginseissä Antonille pituudensa puolesta juuri sopiva, mutta ne alkavat olemaan minusta Antonille vähän liian ihonmyötäiset. Niinpä nuo 86/92 legginsit saavat kohta siirtyä Sofian käyttöön.

Kuvissa oleva Vimman paita on Leikki-nimistä kuosia. Yläosissa meillä tosiaan on päädytty ostamaan Vimmaa ja alaosissa Papua. Lähinnä kai siksi, että kokemukseni mukaan Papun legginsit ovat Vimman legginsejä paksumpia ja sopii siksi paremmin ympärivuoden pidettäviksi. 

Nämä kuvat nappasin, kun oltiin Antonin kanssa kaksin pienellä retkellä. Olisi ollut hauska, jos joku olisi voinut ottaa meistä yhteiskuvan, koska sattumoisin molemmat oltiin pukeuduttu mustavalkoisiin.

You Might Also Like

0 kommenttia