Muksumuoti: Marimekon Unikko

24.7.16
Kun olin nuorempi, en yhtään tajunnut mikä ihme siinä Marimekossa viehättää. Rehellisesti sanottuna ajattelin heidän tuotteidensa olevan rumia ja ylihinnoiteltuja. Varmaan vasta tässä parin vuoden sisään olen ruvennut tykkäämään Marimekosta. Välillä vitsailenkin, että se on yksi merkki vanhenemisesta, koska lähipiirissäni useimmiten juuri vanhemmat naisyksilöt ostivat tuota kyseistä merkkiä.

Vaikka nyt Marimekosta tykkäänkin, niin se en ollut itseasiassa minä, joka tämän bodyn Sofialle hankki. Paitabody - vai mekkoko tämä on - saatiin lahjaksi jo vähän Sofian syntymän jälkeen, mutta koska meillä ei ollut erityisemmin puutetta tuolloin vaatteista niin vaihdoin sen isompaan. Nyt tosin vaate alkaa käydä jo hiljalleen pieneksi. Sofialla on siis yllään koko 80 ja pituutta tytöllä noin 76cm.

Tämän vaatteen kanssa kävi vähän samalla tavalla kuin Marimekon kanssa muutenkin. Sille lämpeneminen vei oman aikansa, mutta se ei sitten ollutkaan mikään lyhyt ohimenevä ihastus. Yleensähän ne kestävimmät rakkaustarinat eivät roihahda, vaan syttyvät hitaasti mutta vakaasti. 

You Might Also Like

0 kommenttia