Kolmivuotissynttärit piknikvivahteilla

23.7.16
Siinäpä pientä kuvasaldoa meidän kolmevuotiaan synttäripäivästä. Virallisesti Anton täyttää kolme 28. päivä, mutta juhlimme näin lauantaina etukäteen. 

Synttäreiden teemainspiraationa oli piknik, vaikka ihan näin kotitiloissa oltiinkin. Tuli tehtyä taas megakakku, minkä makuina oli mansikkavaniljasuklaa. Lisäksi löytyi sitruunavalkosuklaakuppikakkuja, leipiä ja tuorejuustoja, salaattia, juustosarvia, keksiä, sipsiä ja karkkia. Olisin keksinyt tähän teemaan paljon kaikenlaista purtavaa, mutta meitä juhlijoita ei tosiaan ollut hirmuista määrää (n. 12 henkeä), joten kaikkia ideoita tarjoilun suhteen en todellakaan toteuttanut. Visio syntymäpäiväkakusta ei mennyt ihan putkeen, mutta eihän se juuri koskaan mene. Ehkä juuri siksi, koska usein se on ensimmäinen kerta kun kokeilen jotain eikä pääse korjaamaan virheitään sillä ensimmäisellä kerralla.

Synttärilahjaksi Anton sai lääkärilaukkusetin, pyssyn, sähköhammasharjan, sukkia, liikennemerkkejä pikkuautoille, ralliasun, Duplopaketin, Briojunajuttuja, muovimerieläimiä ja kuulema postista on tulossa vielä Mauri Kunnaksen Autokirja. Huikean kivoja lahjoja ja kaikista Anton selvästi tykkäsi. Minä äitinä tosin illalla siivotessa leluja pois totesin, että pitäisi yhä suuremmalla syyllä saada sinne lastenhuoneeseen sitä säilytystilaa...

Vieraiden lähdettyä jatkettiin lasten kanssa vielä saippuakuplapuhaltelua parvekkeella. Sofia päättikin sitten pestä hiuksensa sillä saippuakuplanesteellä... Niinpä sitten suihkuun ja hampaiden pesulle ja lapset nukahtivat hyvin äkkiä yöunille. Minä kannoin synttäriherkkuja koneelle ja näpyttelen tätä postausta.

Kun katsoin tämän päivän kuvat, niin melkein tuli tippa silmään. Selvästi päivä oli onnistunut, koska kuvista huokui onni ja rakkaus. Antonilla oli selvästi todella kiva päivä.

You Might Also Like

0 kommenttia