Kesän alelöydöt

9.7.16

Pakko myöntää, että minua suorastaan kihelmöi, jos löydän jotain tarpeellista ja kivaa hyvällä alennuksella. Arvelin alkuun alesaaliin jäävän tältä kesältä aika löyhäksi, mutta sitten kerralla pamahtikin isompi saalis käteen.

Elloksella oli nimittäin tässä jokunen aika sitten tarjous, että alehinnoista vielä puolet pois. Tarjous koski myös merkkituotteita. Meinasi minultakin mennä tuo tarjous ohitse, mutta onneksi Minishown Melissa vinkkasi siitä omassa blogissaan! 

Niin sieltä vaan löytyi mm. Kavatin ja Vansin kenkiä lapsille hiukan päälle kymmenen euroa! Reiman sadan euron haalareissa jäi tarjoushinta kolmen kympin tuntumaan. Olisi sieltä löytynyt vaikka mitä, mutta budjetti on rajallinen tarjoustuotteissakin.

Lapsille tilasin ylläolevat kengät. Olin noita mustavalkeita Kavatin nahkakenkiä miettinyt Antonille jo viime keväänä, mutta päädyin silloin kuitenkin goretexeihin vaikka tuo nahka onkin vettäpitävää. Edelleen uskon tarrallisten gorejen olevan paremmat päiväkotia ajatellen, mutta kun miltei 80 euron nahkakengät sai parilla kympillä niin enhän minä niitä voinut sitten jättää ostamatta. Hankin nuo kylläkin koossa 28 eli ensi vuotta ajatellen. Kavateista otin Antonille myös ensi kesä mielessä kangaskengät.


Vansseja kaavailin itseasiassa jo tälle kesälle, mutta kokoluokitus oli jokseenkin harhaanjohtava. Nimittäin Sofialle suunnitellut kukalliset kengät ovat mukamas 12cm jalalle, mutta useampi sentti sinne jää tyhjää, kun Sofian jalka kenkään laitetaan. Antonin mustavalkeissa Vanseissa sama juttu: koko 26 vastaa jotakuinkin Kavatin 28 kokoa. Pähkäilin, olisinko vaan palauttanut nuo Vansit mutta otan nyt sen riskin, jos ne olisivat sopivia ensi kesällä. Vaikka ei olisi, niin eiköhän nuo saa jälleenmyytyä niin, että saan ainakin omani takaisin...


Kenkien lisäksi päädyin tilaamaan Sofialle Reiman haalarin koossa 80. Meillä kävi itseasiassa jo yksi Reiman 86 haalari, mutta se vastasi kooltaan Polarn O Pyretin 92 haalaria, mikä meiltä siis löytyy Antonin vanhoista. Silloin olisi ollut ihan sama käyttää tuota Popin haalaria. Halusin nyt kuitenkin Sofialle istuvamman haalarin syksyksi, koska mielestäni kävelyä harjoittelevalla taaperolla on hyvä olla suht sopivan kokoinen haalari. Pinkki haalari ei olisi ollut ykkösvalintani, mutta vain sitä sattui olemaan oikeassa koossa ja oikeilla teknisillä ominaisuuksilla. Joten tällä mennään:

Elloksen tilauksen lisäksi tein ostoksia Papun aleista. Nuo eivät ole vielä saapuneet, mutta eiköhän niitä joskus Muksumuodin-postauksissa tulla näkemään. Kannattaa muuten tarkistaa, onko tuolla vielä hyviä tarjouksia jäljellä. Siellä oli ainakin joku aika sitten tarjolla paikkalegginsejä huikean halvalla 11,60€ ja suht monessa koossa!

Gugguun aleja seurasin mielenkiinnolla myös, mutta mitään en tilannut, koska niistä mistä olisin raaskinut maksaa, ei tietenkään löytynyt kokoja ja haaveilemani jumpsuit oli vaan edelleenkin liian kallis -50% alennuksellakin. Uteliaisuudesta nimittäin kiinnostaa erityisesti Gugguun collegetuotteet. Onko ne tosiaan hintansa arvoisia? Gugguun pipoja meiltä löytyy se kaksi, mutta pipoista raaskii siinä mielessä maksaa enemmän, koska niiden uskoisi säilyvän hyvinä pidempään kuin ns. arkivaatteet.

Mietin, että olisi ollut ihan kiva vinkata näistä alemahdollisuuksista teillekin silloin kun niihin oli vielä mahdollisuus... Olen miettinyt tätä useamminkin, että muut voisi hyötyä näistä löytöpaikoistani mutta en oikein keksi, mikä olisi paras väylä tehdä näitä ilmoituksia. Blogiin en aina ehdi tulla näpyttelemään, Instagramiin se ei oikein sovi ja Facebook ei tavoita kovin monia. Vai miten on, jos isken jotain tarjousinfoja blogin FB-sivulle, niin osuisikohan teillä mahdollisesti silmä siihen ilmoitukseen tuon sivupalkin kautta?

Millaisia kesäalelöytöjä te teitte?

You Might Also Like

0 kommenttia