Helsinki: päivä 3.

2.7.16

Päivä kolme vietettiin aikalailla ilman mitään isompia suunnitelmia. Tarkoitus oli kävellä Helsingin katuja ja mennä sinne, minne jalat vie. Arkkitehtuuri on Helsingissä paljon kauniimpaa kuin Jyväskylässä ja joka kulmalla tuntuikin siltä, että täytyisi kaivaa kameraa esiin. Aika vähän sitä sitten kuitenkin kuvasin, koska sitä ei niin keskittyneesti voinut harrastaa, kun on isommalla seurueella liikenteessä.

Magnum-jäätelöpaikka oli totaalisen herkullinen, sitä suosittelen kokeilemaan. 

Vasta puolisen tuntia ennen junan lähtöä tajusin, että olisin voinut ostaa itselleni jonkun kivan astian muistoksi matkasta. Noh, ei siinä sitten oikein enää ehtinyt ja tuo jäi vähän kaihertamaan. 

Kokonaisuudessaan matka oli oikein mukava. Olen kuitenkin entistä vahvemmin sitä mieltä, että tämän ikäiset lapset kuin mitä meillä on, ei vielä kummoisia matkoja edes tarvitse. Antonista oli selvästi mukavinta ne hetket kun me pysähdyimme puistoon ja hän sai leikkiä. Korkeasaaressakin hän ennemmin vietti aikaansa leikkitelineissä muiden lasten kanssa kuin katsomalla eläimiä. Sofia jaksoi yllättävän hyvin istua päivän aikana rattaissa, mutta juna oli tosiaan sellainen, missä hän turhautui.

Ihan mieluusti matkustaisin perheenä uudelleen, mutta kieltämättä vähän enemmän jäin haaveilemaan siitä vaihtoehdosta, että voisin käydä Helsingissä yksin kameran kera.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ah mun pitikin tuonne edelliseen kommentoida jo että olen samaa mieltä, että tän ikäiset lapset ei kummoista kyllä vielä tarvitse. Mekin käytiin toukokuussa korkeasaaressa ja vaikka eläimet kiinnosti, niin ei siinä määrin, etteikö reissua olisi hyvin voinut jättää tekemättä. Ja itseäkin kovin pohdituttaa ne eläinten olot jne jne.

    VastaaPoista