Helsinki: päivä 2.

1.7.16
Toiseen Helsinki-päiväämme sisältyi Talvipuutarha ja Korkeasaari. Näiden välissä mies vietti kolme tuntia seikkaillen pitkin Helsinkiä ja minä kävin muutamassa lastenvaateliikkeessä lapsien ollessa päiväunilla. Ehdin nähdä myös Helsingissä asuvaa ystävää ja lapset pääsivät purkamaan vähän energiaa puistoon.

Oli muuten aika jännää päästä hypistelemään kaikkia Papuja, Mini Rodineja ynnä muita ihan livenä. Niitä kun ei Jyväskylässä myydä juuri missään. Meidän lasten koossa kaikki kiinnostavat vaatteet oli lähinnä loppuunmyyty, mutta Harakanpesäshopista ostin Sofialle Papun rusettipipon syksyksi. Aika laihaksi nuo ostokset Helsingistä muutenkin jäivät; tuon pipon lisäksi ostin muutamat vaatteet lapsille Zarasta. 

Korkeasaari oli kohteista ehkä odotetuin, mikä saattoi vaikuttaa myös siihen, että vähän petyin. Ei minua loppupeleissä ne eläimet kovin paljon kiinnostaneet ja koin muutenkin huonoa mieltä siitä, kun tiikeri tallustaa lasin takana edestakaisin ja ihmiset koputtelevat lasia ja huutavat tiikeriä istumaan, jotta saisivat parempia kuvia... Lapset mielessä me sinne enemmän suunnattiinkin, mutta loppupeleissä Antonista parasta oli ihan vaan ulkosalla leikkiminen. Korkeasaari oli siitä kyllä mukava kohde, että siellä pystyi helposti antaa Antonin mennä ja temmeltää. Useimmat, kuten mekin, suuntasimme Korkeasaareen ilman ollessa lämmin. Se tuntui parhaalta ajatukselta mukavuutta ajatellen, mutta jos eläimistä haluaa saada mahdollisimman paljon irti niin sitten suosittelen muita sääolosuhteita. Auringon lämmössä kun useimmat eläimet tuppaavat olemaan passiivisia; karhutkin olivat vain nokosillaan koloissaan ja useat eläimet piilosalla. 

Nopeasti tuo toinen päivä kuitenkin meni ottaen huomioon, että lähdimme päivän viettoon klo 8 ja olimme yökohteessa takaisin klo 20 jälkeen.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Mitä tuossa ensimmäisessä kuvassa on? Hassun näköistä. Hienoja kuvia muutenkin. :)

  Onko noi A:n orannsit pökät leggarit vai baggyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on jonkinlaisia palloja Talvipuutarhassa. Niitä ei saanut kovinkaan kosketella, niin en tiedä ovatko raskaita vai millaisia. Kiitos!

   Ne on leggarit, kokoa 86/92.

   Poista