Tuoreet tervehdykset

22.6.16

Heissan! Tuntuu siltä kuin olisi pitänyt bloggaamisesta pitkän tauon. Johtunee siitä, että kävin eilen vain tiputtamassa tuon luonnoksissa olleen Muksumuodin ja muuten olen ollut aika paljon poissa koneelta ja blogin ääreltä. 

Meillä kävi alkuviikosta kylässä vanhempani ja vanhempi pikkuveljeni, joka siis asuu jo omillaan mutta tuli vanhempieni mukana kuitenkin. Ja hyvä että tulikin, koska nuo meidän lapset ovat kyllä hullusti hänen peräänsä. Tuo kyläily tarkoitti myös sitä, että tuli syötyä taas normaalia runsaammin. Instagramin puolella naureskelinkin, että kuvien perusteella vain ruoka oli mielessä ja mahassa.

Tehtiin me tosin muutakin kuin syötiin. Mm. syöttötuoli sai uuden ilmeen, kun maalasimme tai oikeastaan isäni maalasi, sen valkeaksi. Rannallakin tuli piipahdettua, kun säät olivat hetken aikaa jopa aurinkoisen kesäiset. Vanhempani ostivat muuten pyörääni pyöränistuimen, niin nyt voin kulkea yhden lapsen kera silläkin tavalla. Käytiinkin tänään Antonin kanssa Prismassa ensimmäisellä pyöräajelulla.

Nyt loppuviikko rauhoitutaan taas siihen perusarkeen ja ladataan akkuja ensi viikkoon. Tulevana maanantaina nimittäin lähtee juna kohti Helsinkiä ja meidän miniloma alkaa. Tänään suunnittelin päiväohjelmia ja tuli niin hyvä mieli, että jotain erikoisjännää tapahtuu. Ja ihan varmasti sitten on taas entistä kivempi palata niihin omiin tuttuihin kuvioihin. Juhannuskin siinä välissä on, mutta minä en siitä tapahtumana niin välitä. Jyväskylän keskusta ja kaupunki varmasti hiljenee, sillä tavalla se näkyy minun elämässä.

Loppuun vielä alevinkki, minkä itse tänään pongasin ja hyödynsin: Finlaysonilla on F-clubilaisille kaikki alennustuotteet -60%. Siellä on mm. kivoja lasten lakanoita! 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Pistä viestiä maanantaina, oon kotona niin vois törmäillä!

    VastaaPoista