Muksumuoti: Disney

21.6.16


Voisin kai heti alkuun sanoa, että minä en erityisemmin pidä Disneystä lastenvaatteissa tai aikuisten vaatteissakaan. Ne on piirrettyinä ihania, mutta vaatteissa ei niinkään. Muistan kyllä pitäneeni niistä silloin ysärivuosina, kun olin itse lapsi. Ja tuon takia olen valmis ostamaan lapsilleni Disney-aiheisia vaatteita, mikäli halu tulee heidän suunnalta. Enkä ole niin tarkka, että jättäisin saadut Disney-teemaiset vaatteet käyttämättä.

Mutta joskus tulee vastaan poikkeuksia. Sellaisia Disney-aiheisia vaatteita, mitkä ovat jopa minusta kivoja. Tämä huppari on yksi sellainen.

Sofia sai tämän Minni Hiiri-teemaisen hupparin jo joululahjaksi, mutta se oli sen verran reilussa koossa, että pääkäyttö osuu kesälle. Ja hyvä niin, kyllähän tämä huppari saa ihmiset hymyilemään. 

Huppari on tosiaan H&M:ltä, tätä on näkynyt aikoinaan sekä vauvojen että pienten tyttöjen puolella. Valitettavasti kokemukseni H&M:n huppareista ei ole mikään superhyvä, joten en laadusta uskalla toivoa kovin paljon. Mutta söpöstellään nyt tämä kesä ainakin.

Iskeekö teihin Disney-teemaiset vaatteet?


You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Eikö mun aiempi kommentti tullut läpi? Koitin kännyllä jättää.
  Kommentoin siis vain, että onpa yllättävän kiva huppari! Kun en itsekkään disney vaatteille juurikaan lämpene.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut tullut, tämä tuli :) Jep, tämä on kyllä hauska :)

   Poista