Kuopion kesäisillä mailla

4.6.16

Hei ja terveiset Kuopiosta! Tein keskiviikkona spontaanin päätöksen lähteä lasten kanssa Kuopioon ja täällä sitä on nyt päiviä vietelty. Plussaa on ehdottomasti lähellä oleva luonto; takapihan ovesta astumalla pääsee ruohoalueelle ja voi halutessaan jatkaa metsiin. Mukavaa on myös, että joku toinen tekee pääruuat. Erityisesti grilliruoka on mieleen, koska sitä emme kotosalla oikein pääse syömään. Pidän muuten paljon lihasta, vaikkakin kieltämättä sen syöminen on eettisesti ongelmallista. Lapset ovat viihtyneet ulkosalla, harmi että tänään on jo ollut selvästi viileämpi päivä.

Mukavaa on ollut, mutta oma sänky on aina oma sänky. En ole lyönyt lähtöpäivää lukkoon, mutta näillä näkymin palaillaan ensi viikon alusta. Mielessä on useampikin teksti, mistä haluaisi kirjoittaa mutta kieltämättä bloggailu tuntuu aina hankalalta Kuopiosta käsin. Ei ole niitä samanlaisia rutiineja kuin kotona. Nyt otin kuitenkin hetken ja tulin huikkaamaan morot. 

Ihanaa on muuten myös ollut se, että valokuvaaminen on tuntunut Kuopiossa helpolta, tai no helpommalta. En edelleenkään ole voinut ottaa tunteja valokuvaamiseen, mutta puoli tuntia silloin tällöin on jo aika paljon. Lapsien kuvaaminen näissä maisemissa tuntuu myös inspiroivalta. Tässä joitain kuluneiden päivien kesäisiä otoksia:Ihana kesä! <3

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihanan kesäisiä kuvia! Palasin kanssa sieltä suunnilta takaisin kotiin torstaina. Tuli otettua satoja kuvia P:stä. On niin ihanan värikästä nyt ulkona ja valoisaa, et saa tosi kirkkaita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kesällä on kyllä paljon kivempaa valokuvata! Mullakin valtaosa kuvista taitaa olla lapsista, mutta eksyi sinne joukkoon jokunen luontokuvakin.

      Poista