Sofian nimipäivät 2016

15.5.16
Tänään on Sofian nimipäivä. Olen ennen kertonut, että meille nimipäivä ei ole ollut mikään juhlimisen arvoinen asia. Olen sittemmin muuttanut hiukan mieltäni. Olen edelleen sitä mieltä, että silloin ei ole tarpeellista pitää mitään isoa mutta onhan se nyt kiva juhlia silleen pienesti.

Kun minä olin pieni, ei meidän lapsien nimipäiviä juhlittu. Vanhemmat saattoivat toivottaa hyvää nimipäivää, jos sen muistivat ja se oli ok. Minulle on jäänyt kuitenkin yksi nimipäiväni vahvasti muistiin. Vanhempani olivat ostaneet minulle Fani-lehden, jossa oli joku siihen aikaan fanittamani henkilö. Se miksi se jäi niin vahvasti muistiin, johtui varmasti poikkeuksellisesta nimipäivälahjasta mutta myös siitä ajatuksesta, että onpa kiva että minua näin muistetaan. Tämän ajattelukaavan myötä olen sitten päätynyt siihen, että haluan juhlistaa pienesti lapsieni nimipäiviä. Siis tyyliin niin, että leivotaan jokin yksi juttu ja annetaan mahdollisesti pieni lahja.

Niinpä me aamulla leivottiin Antonin kanssa mustikkapiirakka ja askartelin siihen vielä pikaisesti Sofian nimen. Iltapäivästä meillä kävi Sofian mummo, serkku ja miehen sisko.

Vuoden alusta olin ostanut Harjun Paperista ihastuttavan A Little Lovely Companyn yölampun. Kaavailin, että annan sen Sofialle nimipäiväksi ja kyllä minä sitten yllätys yllätys jaksoinkin sitä vaatekaapissani säilyttää. Mieheni äiti, hänen siskonsa ja siskonpoika toivat Sofialle kirjan.

Sai muuten nimipäiväsankarikin maistaa mustikkapiirakkaa kaksi lusikallista. Ilmeistä päätellen ei ollut kovinkaan mieleen.

Niin ja ensi viikon lauantainahan meillä juhlitaan ennakkoon Sofian yksivuotissynttäreitä. Olen aloittanut jo henkisen valmistautumisen, koska sehän meinaa sitä, että minä leivon taas pienelle armeijalle. Vähempikin takuulla riittäisi, mutta kieltämättä on kiva toteuttaa erilaisia juhlavisioita. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Mulla on Samsung NX500 runko ja siihen vastaavan merkin objektiiveja. Tässä käytin 30mm objektiivia :)

      Poista