Lämpöaalto

7.5.16

Kun lämpimät ilmat saapuu, niin blogi jää auttamatta aina vähemmälle huomiolle. Toisaalta veikkaanpa, että niin jää lukijoillakin blogit takavasemmalle. 

Me ollaan tosiaan lasten kanssa ulkoiltu nyt paljon ja illatkin vietetty pitkälti parvekkeella. Mies puurtaa päivänsä kirjastolla, mutta ehditään me hänen kanssa iltaisin vähän olemaan. Anton on kiinnostunut todella paljon nyt muista lapsista ja nimenomaan heidän kanssaan leikkimisestä. Onneksi niitä lapsiakin on nyt ilmestynyt runsaammin meidän lähipuistoon, missä me useimmiten ulkoillaan.

Lämpimät ilmat aiheuttavat tosin sen, että kotityöt kärsivät kun perusrutiinit poistuu. Sitä kun ei olekaan pyykkäämässä tai laittamassa astioita entisiin aikoihin, niin pian huomaa, että melkoiset vuoret on kasvanut. Eilen kun tultiin hiekkalaatikolta, niin tuntui siltä kuin ei olisi sieltä poistunutkaan kerta kodin lattiat olivat niin hiekkaiset. Ei siinä muu auttanut kuin pitää pientä taukoa ulkohommista ja ottaa imuri käteen.

Kesällä ja erityisesti niinä lämpiminä päivinä meidän kuulumiset näkee varmastikin nopeimmiten Instagramin kautta. Nytkin siellä on näkynyt meidän viime päivien touhuja. Pääsi tosiaan lasten farkkuvermeetkin tosi käyttöön, vaikkakin välillä asteet nousee jo niin ylös, että farkkutakitkin on liikaa. On kieltämättä ollut vähän sopeutumista näihin säihin; en jotenkin tahdo uskoa, että nytkö se kesä jo tulikin.
You Might Also Like

0 kommenttia