Äitienpäivä 2016

8.5.16


Tänään aamulla heräsin vaille kahdeksan. Lapset ja mies vielä nukkuivat. Se on aamulla aina mukavaa, jos onnistuu nousemaan ennen muita. Saa nautiskella hiljaisuudesta ja siitä, että ei hetkeen tarvitse passata ketään. Noin vietin ennemmin aamuni kuin saamalla aamiaisen sänkyyn. Tosin enpä minä aamiaista sinne sänkyyn odotellutkaan.

Iltapäivästä meillä kävi miehen puoleista perhettä kylässä. Syötiin eilen tekemääni kakkua ja lapset saivat touhuta keskenään. 

Tällä hetkellä molemmat lapseni ovat päiväunilla ja nautin jälleen hiljaisuudesta. On nämä äitien- ja isienpäivät ihan mukavia, mutta en minä niitä kovinkaan korkealle arvota. Koska olenhan äiti jokainen päivä ja koen olevani etuoikeutettu siitä asemasta. Ehkä ne äitienpäivät saavat sitten eri sävyn, kun lapseni ovat riittävän isoja juhlistaakseen sitä kanssani. 

Meillä tehtiin lapsien kanssa mummoille tyynyliinat, mihin lapset saivat piirtää kangastusseilla. Minä viimeistelin tyynyliinoihin yhdelle mummolle kuplavolkkarin ja toiselle mummolle kukkia - nämä siis mummojen mieltymyksien mukaan. Ajatuksena oli, että mummon kukat kasvaa lasten mailla/ mummon auto huristaa lasten maailmassa. Harmi kyllä, että en tajunnut ottaa itse tyynyliinoista kuvia vaikkakin tekoprosessi ikuistettiin valokuviin.

Mieheni olisi ostanut minulle lahjan, mutta sanoin että ei nyt hanki mitään koska lapsille on tarpeellisempia hankintoja tehtävänä. Mies sitten lupasi antaa kokovartalohieronnan, mikä minulla onkin vielä lunastamatta. Ehkä nyt voisin mennä ottamaan vielä tuota vadelmavalkosuklaajuustokakkua ja sitten hierontaan, vielä kun lapset nukkuisivat näiden yli niin se olisi melkoisen taivaallinen rentoutuminen. 

Niin ja tietenkin:

Kaunista ja aurinkoista äitienpäivää kaikille itsensä äiti-ihmisiksi mieltäville!

You Might Also Like

0 kommenttia