Takaisin täällä!

23.4.16

Hip hei, täällä taas! Onpas jotenkin nostalgista, vaikka olin vain nelisen kuukautta muilla mailla. 

Kuten ehkä huomasitte, niin blogin virallinen osoite on muuttunut. Vauvasekoitin tunnetaan nyt osoitteella www.laineillablogi.fi. Tuttavallisemmin olemme nimellä Laineilla. Tästä johtuen Laineilla-facebook sivut siirtyvät tämän blogin oheen ja niistä saa käydä halutessaan tykkäämässä. Tuossa sivulaidassa koreileekin FB:n loota. Ihan vinkkidinkkinä, että se ei ole mitenkään yleistä tietoa, kuka noista tykkää. Edes minä en pääse katsomaan muuta kuin tykkääjämäärän. 

Blogi löytyy myös Bloglovin'sta, täältä näin: *klik klik*.  Yritin laittaa siitä jonkinlaista seuraa-palkkia, mutta se ei ollutkaan ihan niin yksinkertaista, joten sen selvittäminen jääköön toiseen kertaan. 

Sitten on tietysti se itse Bloggerin kautta seuraaminen. Olen vähän aina angstannut tuota Bloggerin lukijat-palkkia. Jotenkin tuntuu, että se määrittää liikaa blogeja. Siis tiedättekö, kun tulee katsottua nopeasti, montako lukijaa kullakin on ja loppupeleissä se ei kuitenkaan kerro paljon mitään. Tuon angstin takia lukijapalkki on ollut minulla aina poissa, mutta ymmärrän että jotkut mieluummin klikkaavat palkista itsensä lukijaksi kuin sitten taiteilevat sen verkko-osoitteen manuaalisesti sinne Bloggerin lukulistalle. Eli nyt on sitten tuo Bloggerin "liity lukijaksi"-palkki tuolla blogin alhaalla. Ja ihan mielellään sitä saa klikata, erityisesti jos teiltä löytyy itse blogeja niin osaan suunnata sinne päin!

Instagramissa jatketaan samalla laineilla_ nimellä ja sen lootahärpäke on myös blogin sivussa. Jos et siis vielä seuraile meitä instassa, niin sekin mahdollisuus on.

Niin ja tietysti aina on myös se helppo ja selkeä: www.laineillablogi.fi osoitteen kirjoittaminen selaimeen, mikäli ei mitään blogiseuraamisvälineistöä halua käyttää. 

Huh. Tulikohan siinä nyt mainittua kaikki käytännön asiat. Ja hei, olkaa ystävällisiä ja kertokaa mikäli havaitsette jotain ongelmia seuraamisessa. En ole varma, käyttäytyykö lukulistat nyt normaaliin tapaan kun verkko-osoite on muutettu. 

Sisällöstä vielä sen verran, että Stoorissa aloittamani postaussarjat seuraa tänne. Niitä oli kiva ja selkeä tehdä, joten en näe mitään syytä lopettaa. Otan myös ilolla vastaan postaustoiveita, jos sellaisia löytyy!

Omaksuin Stoorista mukaani myös tunnisteiden käytön eli yritän olla kiltti bloggaaja ja laittaa vastaisuudessa selventäviä hakusanoja, millä on helpompi löytää tiettyä materiaalia. Vanhoihin teksteihin en niitä jaksa ruveta enää laittamaan, mutta sen verran kävin niitä klikkailemassa, että lapsistani löytyvät kuukausi-ikäpostaukset löytyvät nopeasti. Ne on minulle henkilökohtaisesti ne kaikista tärkeimmät. 

Minusta on mukavaa tulla takaisin, toivottavasti se teitäkin ilahduttaa!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. :) Vaikka tuttu paikka onkin, niin silti vaatii hiukan totuttelua kirjoittaa taas täällä. Mutta veikkaisin, että tänne kotiutuu taas nopeasti :)

      Poista